Ha valaki normálisan edzi a karját, és a tápláléka stb. rendbe van, akkor a kar hány hónap alatt nő cm-eket?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 16:06
11/26 A kérdező kommentje:
Mert?
2012. nov. 27. 16:59
12/26 dirtboy 

válasza:

mert edzés után a kajálás jön nem az alvás
13/26 JayC 

válasza:

haveromat két hónapja edzem. étrendjét 100%osan belőttem, edzését is én irányítom, eddig 3centit nőtt a karja, erőbe is rengeteget fejlődött.
14/26 NagyonGonosz 

válasza:

Akkor mennyit eszel?
Ha nem méred és kevesebbet eszel mind fehérjét mind szénhidrátot akkor ne csodálkozz, hogy nem fejlődsz.
15/26 A kérdező kommentje:
Mint mondtam tömegnövelőt is szedek és abba egy adagba 172g szénhidrát van. Naponta kb. 3x több szénhidrátot eszek mint fehérjét. Ferhéjét naponta kb. 70g-ot. Egyik karom nőtt 1 centit, a másik nem.
2012. nov. 27. 17:09
16/26 anonim 

válasza:

70g fehérje akkor lenne elég, ha 35kg lennél.
17/26 A kérdező kommentje:
Mellesleg egy régebbi válaszolóra válaszolva nem edzés után egyből alszok, hanem előbb eszek.
2012. nov. 27. 17:12
18/26 anonim 

válasza:

70g fehérje?? Az nokedli. Simán duplázhatod.
32-es karral még bőven fejlődni kellene.
19/26 anonim 

válasza:

Testsúly kg/2-3g fehérje és szénhidrát kell tömegnövelő edzésterv mellett naponta.
20/26 anonim 

válasza:

Hát itt a hiba! És ezért cseszünk le mindenkit aki jön, hogy "jó az étrendem és nem fejlődök, miért?" az, hogy sokat eszem, az nem kategória. Kell 2-2,5g fehérje testsúly kilogrammonként, illetve 5-6g szénhidrát testsúly kilogrammonként. Ha ez nincs meg, akkor soha nem fogsz fejlődni. Kell a szénhidrát is (tömegnövelésnél), nem csak a fehérje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!