Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés, kevesebb edzéssel?

Testépítés, kevesebb edzéssel?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. Születésem óta szívelégtelenségem van 1.-2. fázisban vagyok. Jelenleg 65 kg és 172cm. Nyáron étrendet változtattam ezért 6kg-t fogytam, jelenleg is mindennap rizst, pulykamell, illetve tengeri halakat eszek a magas fehérje tartalmuk miatt, multivitamint és tömegnövelőt is szedek jelenleg Volumass 35-t. A kardiológusom heti 1 kondit engedélyezett, na akkor nem is részletezném, hogy 1 év alatt heti 1 edzéssel semmire sem mentem 0kg izmot növeltem. Viszont elfogadva a következményeket heti 2 alkalommal járnék konditerembe, minden izomcsoportot átdolgozva, főleg felsőtestet (legjobban a hátat szoktam). Sokat utánnajárok a dolgoknak, olvasom Drugs Bunny-tól a sárga kapszulát is. Így heti 2 alkalommal, megfelelő táplálkozással, és táplálékkiegészítővel fogok jutni valamire? Kérlek titeket, hogy normális választ adjatok, mert nagyon fontos ez nekem!

2012. nov. 20. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Vmire juthatsz, de akkor jól , dolgozd ki az edzéstervet.
2012. nov. 20. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
valamire igen de nemsokra,főleg később nagyon kevés lessz a 2
2012. nov. 20. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Lesz vele fejlődés, de elmaradsz majd a potenciálodtól.
2012. nov. 20. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2012. nov. 20. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!