Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés:holtpont?

Testépítés:holtpont?

Figyelt kérdés

hello,

majdnem 4 éve foglalkozok a testépítéssel, és egy ideje elég lassú a fejlődés, mondhatni 1 stagnálás állt be.

edzéstervet váltottam most ,de ez se hozott áttörő sikert, nem igazán javul a forma, erőben is csak minimális növekedés történt. most elkezdtem 1 kreatin kúrát, de sok jót nem várok, mivel soha nem hozott igazán nagy eredményt.

a kajám hibátlan, 2,8gr fehérje/tskg, 2-2ev oliva+lenmag, ch: reggel 90gr zab, napközbe 150gr rizs, 150-250gr zab, plusz 40gr carbox edzés utáni turmixba.

kiegből sincs hiány, sok mindent használok.

valakinek valami tipp?

nagyon megköszönném...

2012. nov. 20. 19:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Ilyenkor már csak lassú fejlődés van, nem tudsz mit tenni naturálban: változatos edzések, továbbra is jó kaja.

Sajnos nem lehet a végtelenségig növekedni, ezt olvasd el:

[link]

2012. nov. 20. 20:02
 2/30 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele hogy nem lehet, de nem vagyok még szerintem olyan szinten, hogy ilyen lassú fejlődés indokolt lenne. vagy ha ilyen kicsi a saját potenciálom, az elég szomorú...
2012. nov. 20. 20:18
 3/30 anonim ***** válasza:
Gondolom nem olvastad a cikket, hiába linkeltem. Szóval naturálban testmagasságcm-100 + pár kiló amit elérhetsz szálkásan. Ennyi.
2012. nov. 20. 20:36
 4/30 A kérdező kommentje:
olvastam, de ez lótúró... 184cm-hez elég harmatos a 90kg alatti versenysúly... :/
2012. nov. 20. 20:40
 5/30 anonim ***** válasza:
Naturálban ennyi megy, hiába nem hiszed el. Lénárd Lajos sem több, mint a magasságcm-100+ pár kiló. Ha neked ez túró akkor koxolj, nem tudok mit mondani, úgy sem hiszel nekem.
2012. nov. 20. 20:44
 6/30 A kérdező kommentje:

nem mondtam hogy nem hiszem el, tudom hogy illés norbi is a körül van, több "nagy" naturálról nem is tudok hirtelen.

koxolást meg max későbbre tartogatom.

2012. nov. 20. 20:52
 7/30 anonim ***** válasza:
Hát akkor meg miért írtad, hogy lótúró?, ha tudod, hogy ennyit lehet kihozni. Norbi pedig már nem naturál, sokan mondják.:)
2012. nov. 20. 20:54
 8/30 A kérdező kommentje:
hát mondják bunny-ék hogy növizik, de ki tudja mennyi annak a valóság alapja, bunny nem mindig az őszinte ha valakit nem kedvel...
2012. nov. 20. 21:02
 9/30 anonim ***** válasza:
Végül is igen, ezt nem lehet tudni biztosan. Csak az tudja, aki vele él.:)
2012. nov. 20. 21:04
 10/30 anonim ***** válasza:
Számomra a "tökéletes" testet ez jelenti, ő naturál és soha nem is kokszolt, de azért nem annyira lótúró
2012. nov. 20. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!