Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés:holtpont?

Testépítés:holtpont?

Figyelt kérdés

hello,

majdnem 4 éve foglalkozok a testépítéssel, és egy ideje elég lassú a fejlődés, mondhatni 1 stagnálás állt be.

edzéstervet váltottam most ,de ez se hozott áttörő sikert, nem igazán javul a forma, erőben is csak minimális növekedés történt. most elkezdtem 1 kreatin kúrát, de sok jót nem várok, mivel soha nem hozott igazán nagy eredményt.

a kajám hibátlan, 2,8gr fehérje/tskg, 2-2ev oliva+lenmag, ch: reggel 90gr zab, napközbe 150gr rizs, 150-250gr zab, plusz 40gr carbox edzés utáni turmixba.

kiegből sincs hiány, sok mindent használok.

valakinek valami tipp?

nagyon megköszönném...

2012. nov. 20. 19:52
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
az lesz, karácsony környékén tartok egy 7-9napos kényszerpihenőt, csak kegyetlen nehéz lesz távol maradni a teremtől.
2012. nov. 21. 06:32
 22/30 Sznofru ***** válasza:

Azért az sem kéne elfelejteni, hogy a külföldön élő versenyzők némelyike megteheti, hogy a szponzorából éljen, ne kelljen dolgozni, és a legjobb minőségű ételeket, kiegészítőket egye két pofára, és edzést végezzen jó edző mellett. Persze, genetika is kell hozzá.

Én mikor nem dolgoztam csak suliban voltam akkora voltam szálkásan, hogy többen nem hitték el, hogy naturál voltam. Pedig mást sem csináltam egész nap mint zabáltam és edzettem (persze ezt nem minden nap), minőségi tápanyagot, két pofára.

Én mikor nézegettem a régi képeimet...bőven nem értek egyet a -100cm+ pár kg-mal, mert tudom, hogy a plafon nem ott van (legalábbis nálam nem).

2012. nov. 21. 10:33
 23/30 anonim ***** válasza:
Akkor te genetikai csoda vagy.:)
2012. nov. 21. 10:35
 24/30 anonim ***** válasza:
Azt a képletet egyébként versenyformára írtam ,ami kb 5% testzsír. Ha neked van ilyen képed amin több vagy jóval, mint testmagasságcm-100 és csontszálka vagy, azt szívesen megnézném. Ellenkező esetben csak duma marad . Pedig veled sokszor egyetértek, de ne hogy már azt állítsd, hogy sokkal jobb vagy Lénárd Lajosnál!!
2012. nov. 21. 10:38
 25/30 Sznofru ***** válasza:

Azt hiszem két külön dologról beszélünk :)

Én arról beszélek, hogy egy külföldön élő ember (direkt nem a magyarokról beszélek) ha szerencsés megteheti azt, hogy a szponzorából éljen, és csak erre figyeljen. Ennek függvényében megoldható a versenyforma naturál módon is.

Én egy szóval sem említettem azt (de ha igen, akkor légyszíves mutasd a linket), hogy jobb vagyok bárkinél is, így nincs félreértés, bár ahogy látom ez megtörtént :)

Én annyit írtam, hogy össze lehet hozni egy szálkás, izmos formát - és nem azt írtam, hogy romszálkás versenyformát 5%-al - ha valakinek azért jó a genetikája és tud ezzel az egésszel foglalkozni. Azt hiszem itt a gyk-n nem szükséges beszélni bármiféle versenyformáról. Ez egyértelmű, ahogy a kérdéseket is olvassuk, a fele még a kérdést sem tudja megfogalmazni.

Azt hiszem összekevertük a romszálkás versenyformát a jól nézek ki szálkásan, izmosan formával. Amikor azt írtam, hogy a plafon nem ott van, akkor nem a versenyformáról beszéltem. Én tisztelem Lénárd Lajost amiért ilyet tesz és sosem mondtam, hogy így nézek ki, de meg sem próbálnék "versenyformát" csinálni, - nem is sikerülne - mert nem egészséges, akár naturálról beszélünk, akár nem. Sem az 5%, sem a kox nem fér bele a gondolkodásmódomba. De azt hiszem nem csak 5%-osan lehet szálkás az ember.

2012. nov. 21. 11:12
 26/30 anonim ***** válasza:

figyu, ezt írtad: "bőven nem értek egyet a -100cm+ pár kg-mal, mert tudom, hogy a plafon nem ott van (legalábbis nálam nem)."

Mivel Lénárdék sem tudnak szálkásan izmosabbal lenni az általam leírt és a tesztoszteron.hu cikke szerinti képletnél így ebből arra következtetni, hogy te jobb vagy a versenyzőknél.

Ha mégsem így értetted, akkor sorry, csak tudod túl sokan nyomják itt a dumát, hogy nem hisznek nekem és igenis lehetsz marha nagy és szálkás naturálban, de milyen érdekes, hogy képet senki nem tud mutatni magáról, ami közel olyan forma.

2012. nov. 21. 11:27
 27/30 Sznofru ***** válasza:
Oké. Számszerűleg mit értesz pár kg alatt? Illetve a szálkásság hány %-tól kezdődik? Sajnos ezt nem tudom, mert sosem mértem.
2012. nov. 21. 12:08
 28/30 anonim ***** válasza:

Szerintem a szálkásság kb 8%-nál már jónak mondható és kb 4-5% a versenyforma. Testmagasságcm-100+4-5kg szerintem ami elérhető naturál szinten csontszálkásan. Lénárd Lajos is 80 felett van tömegesen és akkor sem annyira zsíros, de ha megnézed a versenyformáját, akkor már inkább 70kg körül van ő is. Ezért írtam, hogy sajnos nem lehet sokat kihozni naturálban. És azt is elhiszem, hogy nehéz elhinni, bevallani magunknak is, hogy van egy nem túl magas határ és inkább elhisszük azt, hogy egy külföldi jobban fejlődik. De mért lenne így? Ott más a gravitáció? Vagy más a biomágneses rezgés? :) Hát nem! Egyszerűen arról van szó, hogy sokan szépen koxolgatnak, ha nem is marha brutál módon és mégis naturálként hirdetik magukat.

És ezt sok ember elhiszi, mert hinni akar abban, hogy ő is lehet olyan naturálban. De sajnos soha nem lesz, ez az igazság. Nekem ebben 27 év edzésem van jó kajával, mert van rá pénzem szponzor nélkül is és még csak közelében sem vagyok a sokszor belinkelt embereknek, hogy ők naturálok. Értem én hogy sz@rfOs genetikám van, de azért nem fényévekkel rosszabb, mint másnak. :)

2012. nov. 21. 12:19
 29/30 anonim ***** válasza:
ja boccs az offért de lénárd lajos sem naturál aki meg elhiszi háát én nem akarom senkinek a példaképét vagy valamilyét lerombolni de lénárd lajos nem naturál
2012. dec. 23. 21:20
 30/30 anonim ***** válasza:
Esélyes, hogy igazad van.
2012. dec. 23. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!