Testépítés:holtpont?
Figyelt kérdés
hello,
majdnem 4 éve foglalkozok a testépítéssel, és egy ideje elég lassú a fejlődés, mondhatni 1 stagnálás állt be.
edzéstervet váltottam most ,de ez se hozott áttörő sikert, nem igazán javul a forma, erőben is csak minimális növekedés történt. most elkezdtem 1 kreatin kúrát, de sok jót nem várok, mivel soha nem hozott igazán nagy eredményt.
a kajám hibátlan, 2,8gr fehérje/tskg, 2-2ev oliva+lenmag, ch: reggel 90gr zab, napközbe 150gr rizs, 150-250gr zab, plusz 40gr carbox edzés utáni turmixba.
kiegből sincs hiány, sok mindent használok.
valakinek valami tipp?
nagyon megköszönném...
2012. nov. 20. 19:52
12/30 A kérdező kommentje:
2012. nov. 20. 21:07
13/30 anonim válasza:
Én nem tudom, a mutated nation és a nutri sups támogatottja amiröl azt olvastam hogy volt pár prohormon balhéjuk.
14/30 anonim válasza:
Akit én linkeltem az csak drogmentes versenyeken indul, állitani sok mindent lehet pl jeff seid is azt mondja naturál mondjuk a maga 17 évével ezt el nem hiszem a képek alapján [link]
15/30 anonim válasza:
Akármi legyek, ha ő naturál. Bármit feltennék rá, hogy koxol.
Nekem ennyi jött össze 27 év edzéssel naturálban:
Azért látod ugye a nem pici különbséget? :)
16/30 anonim válasza:
Montez te iszonyatdurva lennél teljesen szálkásan :)
17/30 anonim válasza:
Azon vagyok, de elfogyok izomból. Két hete diétázom még csak.
18/30 A kérdező kommentje:
mi a célod Montez? kocka hasat nehéz elérni, és fenntartani is, szerintem nem éri meg.
2012. nov. 20. 21:28
19/30 anonim válasza:
Nekem nehéz, de most poénból megpróbálom.:)
20/30 anonim válasza:
KEzdj el vetkőztetni, ilyesmi, aztán hátha segít. Vagy hagyj ki 3-4 hetet, aztán újra edz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!