Lányok, nektek mi a véleményetek a testépítésről?
azért arra alapozni hogy lénárd hogy néz ki elég necces.
egyrészt korántsem biztos hogy van olyan jó genetikád mint neki,másrészt korántsem biztos hogy még ha van is olyan jó genetikád akkor is eléred azt amit ő elért.
harmadrészt pedig igen tényleg az az állás hogy lénárd lajos naturál testépítő de azért én nem tennék rá nagyobb összeget.
nem voltunk vele minden pillanatában hogy ezt biztosan tudjuk.
hát eddig elég jól fejlődök a koromhoz képest, nem tudom mi lesz a jövőben, de feladni azt biztos hogy nem fogom, még akkor se ha nem lesz meg az 50 :/
amúgy szerintetek az milyen ha júliusban volt a karom 32 cm most pedig 35?
nem a cm számít ezt már megtanulhattad volna.
így sem lehet megmondani hogy jó vagy nem jó mert nem mindegy hogy abból menyi izom ment rád,úgy is nőhet 3 cm hogy zsírosodsz.
érted már?
másik meg hogy még igen az elején vagy,ilyenkor gyorsan fejlődsz,később ez már jelentősen lassulni fog.
Nő vagyok, a férjem testépítő. (Nem versenyzik)
Gondolom akkor a válaszom adott: nekem nagyon tetszik. Én is járok a terembe, bár hála a fhos genetikámnak rajtam jóval kevésbé látszik ez meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!