Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ismerjük el Montez úr munkássá...

Ismerjük el Montez úr munkásságát!?

Figyelt kérdés
Mindenki írjon valami szépet ide, hogy elismerjük Montez úr segítségét! :D

2012. nov. 16. 22:10
1 2 3
 21/25 JayC ***** válasza:
100%
szerintem senkit nem zavar a korod, sőt... én mindig örültem, ha egy "idősebb", tapasztaltabb ember látott el tanáccsal, nem valami kis zöldfülű(mint én). itt a legtöbben név nélkül írogatnak, nem lehet tudni, hogy ki a ül a másik képernyő előtt, nagyon nem mind1, hogy kinek a tanácsát fogadjuk meg... a neved meg már egy garancia arra, hogy hülyeséget biztos nem írsz.
2012. nov. 17. 15:52
 22/25 anonim ***** válasza:
75%
Akkor egyelőre maradok, köszi JayC:)
2012. nov. 17. 15:57
 23/25 M Atis válasza:
100%
Nekem is sokat segített mai napig olvasom a segítségeit köszi mindent
2012. nov. 17. 16:38
 24/25 anonim ***** válasza:
90%

Nekem lenne egy észrevételem, Monty :D Szerintem néha túlzásba viszed a szerénységet, ami negatív hatással lehet a válasz hasznosságára is. Írod, hogy nulla izomtömeged van, ami ugye nyilvánvaló marhaság, és csak szerénykedni próbálsz, de attól nem lesz rossz az ember, ha képes belátni az erősségeit is. A realitáshoz a hibák mellett ezek is hozzátartoznak. S amikor valaki kérdezi, hogy sajátsúllyal mekkora izmot lehet elérni, azt mondod rá, hogy nem nagyot, na de magadra is azt mondod, és ha tegyükfel feleolyan formát el lehet érni vele, mint te, annak már sok ember örülne, így viszont a saját skálájukba illesztik bele a nem nagyot, és nem a tiédbe. Azt hiszik, nyeszlettek maradnak a sajátsúllyal, miközben azért annyira nem.

Kusza lett, de remélem érthető :D Csak jót akarok.

2012. nov. 17. 17:00
 25/25 anonim ***** válasza:
72%
köszi, majd figyelek erre is.:)
2012. nov. 17. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!