Csirke helyett hal?
Figyelt kérdés
sziasztok,
amióta a testépítéssel foglalkozom a fehérjebevitelem kb csak csirkemellből, tojásból, túróból és fehérjeporból áll.
nem tenne jót a szervezetnek egy kis váltás? mondjuk csirke helyett valamilyen halfajtából vinném be a napi adagot.
milyen halakat érdemes fogyasztani? ár is fontos tényező!!
pangasiust nem szívesen fogyasztanék, a hallottak miatt...
köszönöm!
2012. okt. 22. 21:28
1/6 anonim válasza:
Sajnos a többi hal nem olcsó, pedig mehetne csirke helyett nyugodtan.
2/6 NagyonGonosz válasza:
Persze jó csak bitang drága :)
Pangasiust én sem vennék.
3/6 Éndzsöl válasza:
Én vígan megeszem a Pangasiust, bár tudom sokan ódzkodnak tőle. Kicsit utánaböngésztem a témának, és számomra az volt a benyomás, hogy nem gázabb, mint bármelyik élelmiszeripari termék. A tavalyi botrány után készül egy-két tanulmány, bevizsgálás, és akkor nem találtak semmi kifogásolnivalót a termékben. Számomra kicsit olyan jellege volt az egésznek, mint amikor néhány éve a Négy mancs akarta lejáratni a magyar libamájat, ahol egyértelmű gazdasági érdekek húzódtak meg a háttérben. Na persze lehet, hogy nincs igazam, és nem tesz jót, de mondom, kicsit beleástam magam, mert én nagyon hal-párti vagyok, és erre jutottam. :) Egyébként néha bele lehet futni leárazásokba a nagy áruházláncoknál, mielőtt mennél vásárolni, fusd át a honlapjaikat, hátha találsz valamit, és akkor vegyél nagyobb tételben.
5/6 NagyonGonosz válasza:
(Én azért nem bízom az ázsiai minőségellenőrzésben. Ha ez nem is érdekelne akkor sem érné meg a fehérjetartalom miatt. A különböző tápanyagtáblázatok 18.2g/100g -os fehérjeértéke is gyanús. Elég megnézni a csomagolt pangasiusok csomagolását. Én még egy olyat nem láttam amin elérte volna ezt az értéket.)
6/6 anonim válasza:
Nálunk, Romániában a makrahal talán a legolcsóbb és "megbízható" is (legalábbis az amit nálunk árulnak), ajánlom neked, hogy nézz utána nálatok árulnak-e és mennyibe kerül.
Viszont szerintem a hal mellett a csirkét se hanyagold el, a kettő ugyanis nem teljesen ugyanazokat a tápanyagokat tartalmazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!