Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miert nem fejlodik a mellizmom?

Miert nem fejlodik a mellizmom?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Arra lettem figyelmes hogy nem fejlodik rendesen a mellizmom, vagyis szerintem 2.5 -3 honap utan maskepp kellene kineznie. 70kg vagyok.

Heti egy alkalommal edzek mellre, az edzesem pedig a kovetkezo:

fekvenyomas vizszintesen: 4szeria - 12*(35kg), 10*(40kg),

8*(45kg), 6*(55kg)

fekvenyomas 45 fokban: ugyan ez

tarogatas vizszintesen: 4 szeria - elso kettobe 10*(7.5kg)

utolso kettobe 10*(10kg)

tarogatas 45 fokban: ugyan ez

A regeneralodas tehat biztosan megvan mert csak het nap mulva edzek ismet mellre.

Az etrendem tudom hogy nics a legnagyobb rendben, nem tudok miden nap csirkemellet es rizset enni, es igy nincs meg minden nap a 140gram feherje meg a 300-400gramm szenhidrat de tomegnovelovel robalom kompenszalni.

Ezek a tenyek.

A pihenes tehat nem lehet gond, a kaja elhiszem hogy hatraltat de szerintem ennyire nem folyasolhatja be az egeszet es mar eltelt 2.5-3 honap de javitsatok ki ha tevedek. Ami maradt az maga az edzes: de nem tudom hol hibazok. Masfajta gyakorlatra nincs lehetosegem pl csigas keresztezesre, a sulyok nagysagat illetoen pedig van amikor erzek izomlazat de altalaban nem, ezekkel a meretekkel pont vegre tudom hajtani a sorozatokat, de lehet hogy kevesebbel kellene hogy meginkabb a mell dolgozzon es ne egyeb, vagy lehet pont tobb, nem tudom.

Nagyjabol ennyi, teljesen tanacstalan vagyok es nem tudom hol lehet a fo problema es mit kellene orvosolni. Multivitamint meg nem szedek.

2012. aug. 27. 23:06
 1/10 anonim válasza:
próbáld ki melle edzés előtt a nitrox therapit. asszem olyan 250ft egy tasak. tetszeni fog.
2012. aug. 27. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:
2,5-3hónap p*csa ilyen téren. Egyébként variáld át az edzéstervet, és csoda fog történni.
2012. aug. 27. 23:22
 3/10 A kérdező kommentje:

Hogy varialjam at?

Tobbszor egy heten, vagy tobb gyakorlat, mas sorrend, mas suly, ismetlesek, mas gyakorlatok, vagy hogy erted.

Koszi.

2012. aug. 27. 23:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Más gyakorlatok, ismétlések, súly, mindegy. Csak ne ugyanez legyen.

Néha váltani kell, ha hozzászokik az izomcsoport egy adott edzéshez sokkal kevésbé terheli meg, ezért lassabb a fejlődés. Ha váltasz érezni fogod hogy nehezebb, de jobban is fogsz fejlődni.

2012. aug. 27. 23:31
 5/10 NagyonGonosz ***** válasza:

Egyrészt a 3 hónap nem sok, másrészt az étkezés az alapja mindennek, ha nem eszel annyit mint kéne nem is fogsz fejlődni annyit mint kéne.

Ha a nincs meg minden nap a 140g fehérje és a 300 400g CH alatt azt érted, hogy heti kétszer csak 130g fehérje és 310g CH van az nem a világ vége, de ha mondjuk ennél gyakrabban nagyoob hiányok vannak az már igen. (pl heti 4szer 100g fehérje és 200g CH)

2012. aug. 27. 23:32
 6/10 anonim válasza:
39%
maradhat az edzésterv, inkább megfelelő anabolikát kéne választanod. szemest viktortól
2012. aug. 27. 23:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Persze, 3hónapos kezdőnek szteroid...gratulálok.
2012. aug. 27. 23:36
 8/10 anonim ***** válasza:

cetivel mérj mell-hát kerületet minden hó elején,mert a tükörben minden nap látod magad,nem ítélsz mindig objektíven.

ha tényleg nem fejlődsz akkor meg kevés a kaja.

de rendes edzéssel az első pár hónapban,sz@r kajával is fel szokott ugorni 4-5 centi mell-hátban.

2012. aug. 28. 00:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt ne javasoljunk már koxot, másrészt Viktor nevű díler emberke már nem él ha jól tudom, de nem is ez a lényeg.

Variálni kell minden héten az edésen valamit. Egyik héten döntött padon kell kezdeni és pl egykezes súlyzókkal, majd másik héten sima padon kétkezessel. ne 45°-os dőlésszögű padon nyomj, hanem 30-on. Nem kell két tárogatás, az egyik helyett legyen az egyik héten áthúzás, a másik héten tolódzkodás szélesen előredőlve, így megy jobban mellre. Lényeg a variálás, a gyakorlatokban és azok sorrendjében, ismétlésszámmal is lehet játszani.

a másik nagyon fontos a kaja. Ha nincs meg a kellő mennyiség, akkor nem sokáig tudsz fejlődni, ezt be kell látni, mivel a 2g*ttkg alatti fehérjemennyiség csak éppen ahhoz elég, hogy valamennyire regenerálódj, de nem tartalmaz plusz anyagot a fejlődéshez, növekedéshez.

2012. aug. 28. 07:12
 10/10 anonim ***** válasza:

ne csak 2 gyakorlatot végezz a padok döntéseivel.

Tárogatás /45-ben

fekvenomyás/45-ben

fekvenyomás kézisúlyzóval/45-ben

átemelés

tolódszkodás

csigás összehúzás

Peck deck

Ezekből válassz 4-et minden edzésen és ebből 1db legyen 45(vagy 30) fokban.

Amúgy én is kb ekkora súllyal nyomok fekve( 55k körül) de mégegyszer ennyivel tárogatok:D

2012. aug. 28. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!