Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerinted naturál? [KÉP]

Szerinted naturál? [KÉP]

Figyelt kérdés
[link]

2012. aug. 19. 21:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
visszaszívtam ennyi év után simán elhiszem neked...le a kalappal :)
2012. aug. 19. 22:04
 12/20 anonim válasza:
33%
Ebben az esetben az sem számít hogy natural vagy sem, az igazi erő az alsó testből származik arra meg gondolom fele ennyire sem edzett rá az illető. Ezen kívül még látszik hogy elég célirányosan edzett a felsőteste elsősorban hát kar többi majdnem nuku holott az lenne az igai mikor a test minden része egyenletesen erős egyformán oszlanak el az izmok, az az igazán szép, esztétikus, na meg nem mellesleg hasznos.
2012. aug. 20. 04:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
És ezt hogy sikerült így eldöntened, hogy nem edz lábra röntgenszemű barátom?? Mert pont hogy az nem látszik a képen, nagyon okos!!
2012. aug. 20. 06:36
 14/20 dirtboy ***** válasza:
100%

ma 04:42

hülyeséget beszélsz,úgy tűnik nincs ehhez szemed.

a lábát nem látni tehát ne szóld le látatlanban.

a melle,válla is fejlett nem csak hát meg a kar a jó.

hasizma szintén rendben van.

szerintem műttesd meg a szemed,mert a csávóval nincs baj.

2012. aug. 20. 07:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
tényleg le a kalappal, szép eredmény. jó kis genetikád lehet... :D
2012. aug. 20. 09:39
 16/20 A kérdező kommentje:

ma 04:42

Tény, hogy közel sem vagyok tökéletes, sőt... De azért ezen a kommenten felröhögtem. Mégis melyik képen látod a lábaimat? Zárójelben hozzáteszem, sokkal fejlettebb az alsótestem, mint a karom, vagy a hátam, szóval picit mellélőttél. Mindenesetre a csakis jó szándékkal vezérelt kritikáért adtam neked egy zöld kezet :D

2012. aug. 20. 11:55
 17/20 anonim ***** válasza:
Mikor még nem olvastam,hogy te vagy a képen,és naturál vagy,azt gondoltam elsőre,hogy gyanús,hogy kokszol,de nem zárom ki,hogy naturálban ezt még el lehet érni.
2012. aug. 20. 12:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja és egy gratulát megér,tényleg nagyon szép eredmény!
2012. aug. 20. 12:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
12es-nek üzenem, hogy ez nem egy Facebook kép, ahol összevisza feszitenek, hanem egy testépitő póz, tudni kell nézni is. Az oldalbicepsznél még a nadrágban is látszik a comb ivelése.
2012. aug. 20. 13:45
 20/20 anonim ***** válasza:
83%

Tényleg nem szar eredmény, elsőre nekem is koksz gyanús volt pedig. Jó genetikád van, ahhoz is gratulálok.

Esetleg lábról tudsz felrakni képet?

2012. aug. 20. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!