Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Flex Wheeler tényleg naturál...

Flex Wheeler tényleg naturál módon készült fel a Mr. Olympiára 2002-ben?

Figyelt kérdés

A hivatalos álláspont szerint naturál módon készült a versenyre, tehát nem használt sem szteroidokat, sem növekedési hormont, vagy vízhajtókat.

Az egyik ok, amiért elvileg nem doppingolt, az az, hogy megtért keresztény lett és őszerinte a kokszolás ellenkezik a hitével.

A másik okot csak urbán legenda szintjén ismerem, tehát nem vagyok benne biztos: Elvileg megjelent egy kenhető, kenőcs formájú szteroid az amerikai piacon, és Flex ezt használta, emiatt lett vesebeteg + volt egy eredeti vesebetegsége, ami az afroamerikaik között gyakoribb.

Szerintetek tényleg naturál volt 2002-ben?

2012. júl. 25. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%, hogy nem, deal with it.
2012. júl. 25. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Valaki elhiszi, hogy Mr. Olimpia szinten a bekerültek közül csak 1 is naturál? Mert én nem. Reklámnak tök jó volt. Megtértem a kereszténységre?
2012. júl. 25. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdéseknek eleve nem sok értelme van, sokan azt hiszik, ránézésből megmondják valakiről, mivel készült, mintha a genetikai térképe látszódna a képen. Abból kiindulva, hogy ő mennyit edz és mennyit halad, de ezek az emberek ebből élnek, ez az életük, egész héten egyéb dolguk sincs, csak kajálni és edzeni. Egyértelműen valakire rámondani, hogy koxolt, igen felelőtlen kijelentés.
2012. júl. 25. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:

sztori:

Flex szarrákokszolta magát 2002ig, majd megtért, csak eddigre a kis heréi borsónyira zsugorodtak, és emiatt tesztoszteroninjekciókra szorult, mert leált a saját teszto-termelése. Nevezd ezt kokszolásnak.

Amúgy nagy kamugép a csávó, simán elképzelem, hogy erre hivatkozva telenyomta magát...

2012. júl. 25. 16:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Főnök úr, nem azt mondtam, hogy naturál módon edzett és úgy került ki a Mr. Olympiára, mindegy, hosszú...

Utolsó: hogy érted, azt hogy kamugép? Ne értsd félre Flex személyisége nekem sem szimpatikus.

2012. júl. 25. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!