Flex Wheeler tényleg naturál módon készült fel a Mr. Olympiára 2002-ben?
A hivatalos álláspont szerint naturál módon készült a versenyre, tehát nem használt sem szteroidokat, sem növekedési hormont, vagy vízhajtókat.
Az egyik ok, amiért elvileg nem doppingolt, az az, hogy megtért keresztény lett és őszerinte a kokszolás ellenkezik a hitével.
A másik okot csak urbán legenda szintjén ismerem, tehát nem vagyok benne biztos: Elvileg megjelent egy kenhető, kenőcs formájú szteroid az amerikai piacon, és Flex ezt használta, emiatt lett vesebeteg + volt egy eredeti vesebetegsége, ami az afroamerikaik között gyakoribb.
Szerintetek tényleg naturál volt 2002-ben?
sztori:
Flex szarrákokszolta magát 2002ig, majd megtért, csak eddigre a kis heréi borsónyira zsugorodtak, és emiatt tesztoszteroninjekciókra szorult, mert leált a saját teszto-termelése. Nevezd ezt kokszolásnak.
Amúgy nagy kamugép a csávó, simán elképzelem, hogy erre hivatkozva telenyomta magát...
Főnök úr, nem azt mondtam, hogy naturál módon edzett és úgy került ki a Mr. Olympiára, mindegy, hosszú...
Utolsó: hogy érted, azt hogy kamugép? Ne értsd félre Flex személyisége nekem sem szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!