Kapaferenc kérdése:
TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ! MELYIK MENNYIT ÉR?
Figyelt kérdés
Naszóval`! Adott az itthoni "nagymenő" a SCITEC, aki próbálja fenntartani ezt az erőltetett "amerikai cég" látszatot, pedig aki kicsit is ismeri a céget az tudja hogy 100%-ban magyar, és semmit nem gyárt csak megrendeli az összetevőket és egy üzemben összekeveri, csomagolja, és egy dizájnos matricával ellátja, és óriási reklám hypeot tesz a dolog mögé. (a BioTech USA szintén 100%magyar cég és ugyan így jár el senkit ne tévesszen meg az USA felirat.) Nem állítom hogy ettől nem minpségi, mert hát a rendelt alapanyagok tekintetében lehet az SŐT kiváló minőségű is lehet. De pont ez a sarkalatos pont ami miatt kétségeim támadnak ugyanis nem egy piacvezető cégről beszélünk így nem sok visszhangja van milyen minőségű cuccot is árulnak és hogy valóban megéri e az ő termékeiket venni holott UGYAN OLYAN áron vannak VILÁGMÁRKÁK is, gondolok itt az UNIVERSAL/ANIMAL/BRUTAL brandekre. A következő a kérdésem: MEGÉRI A SCITEC? Van bármi külömbség az UNIVERSAL és a SCITEC termékei között? mármint lényeges különbség? Minőségbeli különbség? az ár/érték engem nagyon is érdekel... ha valaki tud válaszoljon! Köszi.2012. aug. 8. 15:06
1/11 anonim válasza:
Nincs sok különbség köztük minőségben és ez nem a márkán múlik, hanem inkább a konkrét terméken. Scitecnek is van jó cucc és kevésbé jó.
A Brutal pedig Biotech termékcsoport.:)
2/11 anonim válasza:
Szeélyes vélemény. Sose a márka alapján válassz. Mindig a "belbecs" a lényeg.
3/11 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy a scitec meg a biotech tényleg csak magyar, mert lehet látni őket más országokban is, bár tény, hogy elég sok a magyar modellje mindkettőnek. Ha viszont tényleg teljesen magyar, akkor én még akár támogatnám is a hazai ipart szívesen, csak az a marketingstratégia, amit csinálnak, nem szimpatikus.
És mivel nem úszok a pénzben, maradok az olcsóbb termékeknél, amik nem a scitec meg a biotök, de ugyanannyira megfelelők a szintemen. Lehet a hardcoréknál számítanak a nüanszok, de nekem egyik protein olyan, mint a másik :D
4/11 anonim válasza:
megnyugtatlak mind a kettő magyar. Az hogy kifele is viszik a cuccost - hát nagyobb piac, mint a magyar.
5/11 anonim válasza:
Floridai idióták. A BioTech is biztos nem magyar. Mi a minőségbeli külömbség neked. Inkább árbeli a külömbség. Ja szóval a magyar cég támogassa szerinted a Cedriget?! Utoljára még azt ment, hogy kinai.
6/11 A kérdező kommentje:
floridai? :D:D:D jó hülye vagy. Amerikában próbálta először a céget felfuttatni a tulaj de mind a 2 MAGYAR CÉG dunakeszin rakják össze a cuccot...
2012. aug. 9. 13:37
7/11 anonim válasza:
És akkor mi van? Én meg a Nesquik gyár mellet lakom, és akkor, mi van az is magyar?! A Scitec csak magyarországra épitkezik, mert olcsó, és mégis Közép-Európa. Másnak nincs gyára Magyarországon csak a Scitecnek? Globalizáció tudod mit jelent?! Ritka nagy idióta vagy, de nagyon tudod osztani az észt!
8/11 A kérdező kommentje:
aranyos vagy hogy így felidegeled magad :) tudom mi az a globalizáció, nem vagyok idióta, de én nem a gyára miatt mondom hogy magyar te szerencsétlen neszkviknyuszi hanem mert az országos cégjegyzékben szerepel dettó úgy mint a biotech usa. és a tulajdonosa is magyar. de nemértem miért ez a téma mikor a kérdésem nem ez volt. és ha nemhiszed el h magyar nézz szét kicsit és ne hidd azt hogy valami amcsi mert angolul van ráírva a papírra hogy fehérje...
2012. aug. 9. 21:46
9/11 Sznofru válasza:
Ez olyan, minr a Saxoo london. Az is magyar :-)
10/11 anonim válasza:
Nem magyar te b@rom. Jópár éve kezdett csak el magyar sportolókkal foglalkozni. Azelőtt egy se volt. Nem lehet magyar, mert akkor mindenki verné rá a mellét, mint a MOLra, meg mindenre, ami csak kicsit is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!