Jó ez a tápkieg lista egy nő első tömegeléséhez?
Eddig diétáztam, de most már nem csak jól,hanem extrém jól akarok kinézni. Még egy kis izmot. Ezeket néztem ki elsősorban az étrendem mellé,ami a tápkiegek mellett abban fog változni,hogy bejön 2,5 g ch/testsúlykg (Nőknek ált 2-3 között mondják).
A lista:
Full Force SuperCarb Fast (gyors ch edzés utáni turmixhoz)
Power Protein (jó minőségű kevert fehérje)
100%Creatine Monohidrat (Scitec, fasza lesz)
BCAA-X 120 kapszula (Scitec, fasza lesz)
Ezt engedi a pénztárcám,semmi Vitargo meg Jumbo meg bármi Whey. Nos?
ÉLJEN! Jó úton jársz, hajrá :D
Nos, nézzük:
1) A SuperCarb Fast állítólag 90%-ban szőlőcukor (itt a gyiken olvastam), így szerintem elég a sima szőlőcukor is.
2) Oké, hogy a PP kevert, de hírös oknyomozó válaszolónk szerint kb 85%-ban szója, szóval ennyi erővel már sima szójafehérjét is vehetnél. Ráadásul a szójás cuccokat igencsak ramaty ízűnek hirdetik, a PP-t főleg :D de nekem ízlett.
3) Pont most olvastam, hogy a kreatin elsősorban a tejsavó és tojásfehérjéket szereti, így esetleg egy maszek szójafehérje+tejsavót összerakhatsz, azaz megveszed külön-külön, és csak a shakerben kevered.
4) Ilyesmit porként veszünk, kapszulában drágább, ha pénztárcagondjaid vannak, akkor szánj rá egy órát kiszámolni, hogy jössz ki a legjobban. Sőt, akkor ezt el is hagyhatod, legyen inkább tejsavó. Bár hobbiszinten azt mondják nem érezni a különbséget kevert és tejsavó közt.
Köszi srácok!
A kreatinról nem akarok lemondani,a Toldi Zsuzsi is azt írta anno,hogy ő pl.attól fejlődött sokat még ezdőként és mivel most kb az ő élete első versenye előtti képre hasonlítok, meg a felépítésünk is hasonló, meg egy csomót olvastam a kreatinról,bevállalom.
Lehet, ha azt mondjátok,hogy a BCAA nem annyira fontos, lecserélem vitaminra. De aki nagyon okos: miért nem fontos annyira a diétában olyan menő BCAA és miért inkább vitamin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!