Hogyan gyúrjak?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és vékony testalkatú, és eldöntöttem hogy végre teszek ez ellen. Vettem pár súlyzót és elkezdtem gyúrni. A lényegi kérdés az lenne hogy tömegnöveljek és aztán szálkásítsak vagy ezt a testalkatot izmosítsam? Kérdeztem egy ismerősöm aki hasonló helyzetben volt, aki tömegnövelt, de ezt később megbánta mert azt mondta hogy esztétikusabb ha nem hízol és szálkásítasz hanem a meglévő alkatot izmosítod. Vélemény?2012. júl. 23. 12:42
1/6 dirtboy válasza:
tömegnövelés maga az izom növelés,a tömeget nem zsírban kell érteni hanem izomtömegben
tehát tömegnövelő étrend legyen és súlyzóz,mivel nincs nagy felszerelésed ezért ajánlom mellé a fegyencedzést is
3/6 Zakathol válasza:
Az a véleményem, hogy abszolút fogalmatlanságban szenvedtek.
Ha izmot akarsz, akkor tömegnövelni kell. Ha zsír van rajtad, akkor szálkásítani.
"A meglévő alkatot izmosítod" = tömegnövelés.
Persze tömegnöveléskor jön fel valamennyi zsír is, hiszen a kalóriamérleged pozitív irányban kell tartani, de azt a kívánt forma elérésekor egyszerűen leszálkásítod és kész.
Szálkás egy test, ha a testzsírszázaléka alacsony.
Ha vékony vagy, akkor tömegnövelés legyen. Majd ha már izmos vagy akkor addig szálkásítod (fogyasztod) magad ameddig tetszik.
4/6 A kérdező kommentje:
már értem. És hogyan tömegnöveljek, hogyan szálkásítsak?
2012. júl. 23. 12:50
5/6 anonim válasza:
A linkelt alapismeretekben benne van minden.:)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi világos
2012. júl. 23. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!