Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Túl vagyok egy tömegnövelésen...

Túl vagyok egy tömegnövelésen 4 hónapa alatt jött fel 9 kg! Most szeretnék egy kisebb diétát. Jó az amit írtam?

Figyelt kérdés

Az eddigi napi fél kiló csirke maradhat ha minimalizálom a szénhidrát mennyiségét vagy azért a fél kiló csirke az sok naponta?

Jól tudom, hogy a a diétában gyakorlatilag a lényeg az az , hogy minél kevesebb szénhidrátot vigyünk be és minél több minőségi fehérjét??

2012. júl. 22. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:

A diéta alapja a SZILÁRD ÉTKEZÉSED!!!-en múlik legnagyobb részben.

1./ protein 2-2,5g/testsúly kg és 1-1,6g szénhidrát/testsúly kg.

2./ Nyers, párolt zöldségek minden mennyiségben.

3./ Sajnos gyümölcsök ez esetben részben no!! Sok bennük a szénhidrát. 1 alma főétkezéskor.

4./ Szénhidrát esetén aránylag a jobb szénhidrátoknál maradni, mint puffasztott rozs, rizs, zabpehely.

5./ Napi 3 liter ásványvíz, tea, gyümölcstea.

6./ Esszenciális zsírsavak. (például Stillmass MCT olajpor), lenmagolja, oliva.

Ajánlatos napi többszöri (5) étkezés. Keveset, sokszor, hogy folyamatosan, nem megterhelve az emésztésed. Soványhúsok, nyers, vagy párolt zöldségekkel, esetleg savanyított tejtermékek.

Protein esetében érdemes olyan proteint választani ami széhidrát, és zsírmentes, vagy megközelítőleg az. Szóba jöhet HiTech

Whey C6

2012. júl. 22. 11:55
 2/9 dirtboy ***** válasza:

3g/tskg protein legyen meg

a ch-t indítsd 3g/tskg ról én fokozatosan csökkentsd le ha szükséges 1,5g/tskg ra

2012. júl. 22. 11:56
 3/9 VicToooR x GB ***** válasza:
A fél kiló csirke egy icipicit sok lesz legyen inkább 350-400g (elosztva) a szén-hidrátra figyelj oda! Más tápanyagokból is vigyél be fehérjét és igen a diétának az a lényege ahogy leírtad ! sok sikert !
2012. júl. 22. 11:56
 4/9 dirtboy ***** válasza:

VicToooR x GB

honnét tudod hogy sok lesz ha nem írta le a testsúlyát?

2012. júl. 22. 11:57
 5/9 VicToooR x GB ***** válasza:

dirtboy

Bocs nem figyeltem..:D

2012. júl. 22. 12:11
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen !!!

Egyébként 76 kiló vagyok most!

2012. júl. 22. 12:14
 7/9 A kérdező kommentje:

és még annyi, hogy az edzés az mehet ugyan úgy ahogy eddig?

vagy változtatni kell az ismétlés számon?

esetleg kisebb súlyokkal?

2012. júl. 22. 12:15
 8/9 dirtboy ***** válasza:

mehet úgy mint eddig csak be kell iktatni aerob mozgást is,a súlyzós edzéstől legyen távolabb ne közvetlen előtte vagy utána legyen.

aerob heti 3-4x40-50perc

2012. júl. 22. 12:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Súlyzós edzésnél ne vegyél vissza a súlyokból lehetőleg, persze gyengülni fogsz, de igyekezz tartani a nagy súlyokat. Kis súllyal izomvesztés lenne:

[link]

2012. júl. 22. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!