Túl vagyok egy tömegnövelésen 4 hónapa alatt jött fel 9 kg! Most szeretnék egy kisebb diétát. Jó az amit írtam?
Az eddigi napi fél kiló csirke maradhat ha minimalizálom a szénhidrát mennyiségét vagy azért a fél kiló csirke az sok naponta?
Jól tudom, hogy a a diétában gyakorlatilag a lényeg az az , hogy minél kevesebb szénhidrátot vigyünk be és minél több minőségi fehérjét??
A diéta alapja a SZILÁRD ÉTKEZÉSED!!!-en múlik legnagyobb részben.
1./ protein 2-2,5g/testsúly kg és 1-1,6g szénhidrát/testsúly kg.
2./ Nyers, párolt zöldségek minden mennyiségben.
3./ Sajnos gyümölcsök ez esetben részben no!! Sok bennük a szénhidrát. 1 alma főétkezéskor.
4./ Szénhidrát esetén aránylag a jobb szénhidrátoknál maradni, mint puffasztott rozs, rizs, zabpehely.
5./ Napi 3 liter ásványvíz, tea, gyümölcstea.
6./ Esszenciális zsírsavak. (például Stillmass MCT olajpor), lenmagolja, oliva.
Ajánlatos napi többszöri (5) étkezés. Keveset, sokszor, hogy folyamatosan, nem megterhelve az emésztésed. Soványhúsok, nyers, vagy párolt zöldségekkel, esetleg savanyított tejtermékek.
Protein esetében érdemes olyan proteint választani ami széhidrát, és zsírmentes, vagy megközelítőleg az. Szóba jöhet HiTech
Whey C6
3g/tskg protein legyen meg
a ch-t indítsd 3g/tskg ról én fokozatosan csökkentsd le ha szükséges 1,5g/tskg ra
VicToooR x GB
honnét tudod hogy sok lesz ha nem írta le a testsúlyát?
dirtboy
Bocs nem figyeltem..:D
Köszönöm szépen !!!
Egyébként 76 kiló vagyok most!
és még annyi, hogy az edzés az mehet ugyan úgy ahogy eddig?
vagy változtatni kell az ismétlés számon?
esetleg kisebb súlyokkal?
mehet úgy mint eddig csak be kell iktatni aerob mozgást is,a súlyzós edzéstől legyen távolabb ne közvetlen előtte vagy utána legyen.
aerob heti 3-4x40-50perc
Súlyzós edzésnél ne vegyél vissza a súlyokból lehetőleg, persze gyengülni fogsz, de igyekezz tartani a nagy súlyokat. Kis súllyal izomvesztés lenne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!