Van hogy úgy érzitek össze vagytok szakadva pedig nem?!
Ezt a kérdést főként rendszeressen edző embereknek szeretném feltenni...
Van időközönként hogy úgy érzem hogy vézna jelentéktelen kis senki vagyok és mintha már izom sem lenne rajtam...De közbe meg mindenki mondja hogy egy "hatalmas állalt vagyok" szó szerint idéztem.
Több éve edzek időnként használok szteroidokat is ép egy kúra közben vagyok és már elég rég nem jött rám de már annyira boszant ez az érzés hogy ide fordultam..
Szóval feljött 4 kiló pluszba rövid idő alatt mégis úgy érzem hogy össze vagyok szakadva.. Pedig a terembe is mindenki észrevette a gyors tömeggyarapodást.
Nem tudja valaki hogy ez miért van ?
Köszi a válaszokat.
Én már volt hogy kihagytam 1 hónapot kellet már a pihenő minden izmom túl volt terhelve fájt szúrt égett minden...
Kihagytam egy hónapot és nem éreztem hogy össze lennék szakadva szép nagynak éreztem magam :)
De most rámjött 2-3 napig tartott és valami hihetetlen rossz érzes... Depresszió,levertség,rosszkedv,ingerültség
Pedig környezetemben lévő emberek azt mondják hogy ugyanakkora vagyok sőt nagyobb is. Szóval nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!