A csaladban milyen sürún csinaltak sportprogramot es hany cm hany kg vagytok? Mi 165 70 és 170 72 pedig mindennapos a sport
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 10:18
1/3 anonim válasza:
Nem mind1, hogy az a 70 kiló az zsír vagy izom. Az izom 10-szer többet nyom mint a zsír. Én 170 cm vagyok és 58 kiló, pont ideális, nem látszanak ki a bordáim és nincs is rajtam csak minimális felesleg, de az inkább hús, plusz nőhöz elfogadható izom. persze az sem mind1 milyen sport, összetett dolgok ezek.
2/3 anonim válasza:
En no vagyok, 178 cm es 60 kg. En hetente otszor tornazok itthon, vagy futni jarok. A ferjem 184 cm es 85 kg, o nem igazan sportol manapsag, mert reggeltol estig dolgozik, korabban triatlonozott.
A gyerekek meg nagyon kicsik, ok egesz nap mozgasban vannak, hetvegente eljarunk kirandulni, erdobe es futnak/szaladnak rengeteget.
De hetkozben is minden olyan helyre gyalogolok veluk, ahova meg el birnak setalni.
Nekem ez fontos, remelem hogy alapban azt szokjak meg, hogy mozogni jo dolog.
3/3 anonim válasza:
182Cm , 70Kg Semmi felesleg nincs rajtam, bár nincs is kocka hasam.. (felső 4 kocka látszik csak) családi programnak nem mondanám de 7napból legalább 5öt edzek (Kar, láb)
(F/17)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!