Mennyi a max amit egy naturál testépítő elérhet? (képet videót linkelve)
Figyelt kérdés
Sok videót láttam youtubon ahol írják h naturál de hatalmas izommérete van azoknak az embereknek. kételkedem benne...szerintetek?2012. júl. 17. 19:35
1/10 anonim válasza:
Nézd meg Lénárd Lajost vagy Illés Norbit. De ahhoz kell némi genetika is.:)
2/10 A kérdező kommentje:
Illés Norberten ledöbbentem naturálisan ilyen izomzatot lehet kiépíteni?:O azt hittem lejjebb van ez a határ.
2012. júl. 17. 19:47
3/10 anonim válasza:
Nálam lejjebb van, pedig 26 éve edzem, kaját betartva, stb. Na, de nem mindenki szerencsés genetikájú.:)
4/10 A kérdező kommentje:
Szóval mázli is kell a dologhoz :D azért tettem fel a kérdést hogyha tényleg mindenre odafigyelhetek és magamat teljesen átlagosnak venném hol lehetne a genetikai határ...(persze tisztán)
2012. júl. 17. 19:52
5/10 A kérdező kommentje:
Példának okáért ő róla nem tudom elképzelni hogy naturál. [link]
2012. júl. 17. 19:53
6/10 anonim válasza:
Necces szerintem. Nem tuti, hogy life time naturál, de ki tudja. Azt hiszem ez már határ és így nem sok ember nézhet ki kox nélkül. Nehéz ezt behatárolni.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. júl. 17. 20:06
8/10 anonim válasza:
na ha már itt tartunk...Joe Donelly?
9/10 kakao01 válasza:
Joe NFL-ben játszott jóhogy koxol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!