Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Versenydiéta, segítség?

Versenydiéta, segítség?

Figyelt kérdés

sziasztok, újra felteszem ezt a kérdést, mert nem kaptam rá rendes választ, remélem most fog valaki segíteni.

9hete vagyok diétában, elég szépen formásodtam, viszont az utóbbi egy hétben nagyon belassultam.

Az idő nagyon szorít, versenyre készülök, már csak 12napom van hátra.

hogy tudnám megindítani a fogyást? kb 2kilót szeretnék még lepucolni.

a kajám: reggel 250g tojásfehérje, 60g zabpehely

napközbe: 620g csirke, 60g rizs, zöldségek

edzés után: 30g zab, 40g fehérje, 10g bcaa

aerob edzés kb 60perc laza kocogás, vagy tempós gyaloglás, esetleg biciklizés.

este: 250 zsírszegény túró, 1adag kazein fehérje

15-15g lenmag és olviaolaj is megy még.

napi 3 koffeintabi, és 6szem adipokill megy a szervezet felpörgetéséhez.

mit tudnék hogy ismét beinduljon a fogyás?

előre is köszönöm szépen!

2012. júl. 17. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor a többiek azt válaszolták, hogy vidd lejjebb a ch-t. Ez is megoldás, de én meg azt mondom, hogy hintáztatva vidd le. Csak példa: egyik nap menjen 130g, majd második nap 100, aztán 150g, majd ezt a ciklust lentebb vinni, tehát: 110g, 80g, 130g. Így kicsit felpörög az anyagcsere, mert nem tud alkalmazkodni egy állandó szinthez. Utolsó pár napon úgy is el kell venned a ch-t teljesen.
2012. júl. 17. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
A zsírt azt én elkezdtem volna kivezetni, hogy a végére 0-hoz közelítsen. Az a baj, hogy ha most hirtelen veszed el a zsírt, az lehet nagyon belassítja az anyagcserét viszont megpróbálnám a túrót kivenni, az oliva olajat minden képen, a zabpelyhet lecserélném rizsre/pufirizsre, aztán a lenmagolajat is szépen kivinném. Sajnos ehhez idő kell, mert így lehet hogy több kárt okozol, mint amennyi hasznot. Az az igazság, hogy itt már mondhatunk neked akármit, az utolsó 2 hétben rendszerint az egyéni genetika határozza meg, hogy mire hogy reagálsz. Tanácsolhatunk akármit lehet, hogy el fogja rontani a formát. Talán a lehető legokosabb amit tehetsz, hogy sürgősen keresel egy személyi edzőt, aki foglalkozik versenyfelkészítéssel, és inkább őt kéred meg, hogy korrigálja a hibákat. Úgy gondolom, azért úgy mégsem látatlanba megy a tanács osztogatás.
2012. júl. 17. 19:21
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat.

nyilván nem lenne rossz egy profi edző, viszont örülök, hogy a kaját és a tápkiegeket ki tudom fizetni...

másrészt meg próbáltam annyi tudást magamba szívni amennyit lehet, viszont a diéta terén még hiányosak a tapasztalataim, mert ez az első "komoly bekészülésem" így még csak most tesztelgetem magamat.

2012. júl. 17. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!