Üdv! Most kezdtem gyúrni, de eléggé vékony vagyok, és így nem nagyon van mit izommá gyúrni. Fog az alakulni magától, vagy szedni kell valamit mellé hogy izom is ragadjon rám?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 21:57
11/15 anonim válasza:
Hát én is ezt írom, hogy nem árt a több. :)
2g*ttkg alatt ne legyen soha egy testépítő azt mondom.
Lehet számolni a zsírmentes tömeggel, de azzal az a gond, hogy halvány lila fogalmunk sincs, hogy mennyi, csak nagyon kb. Na meg annyival több fehérje elmegy, mint amit a rendes testtömeg kiad.Ezzel nem kell foglalkozni.Súlyzós edzéshez kell ennyi, mivel izomtömeget kell építeni.
Szálkásításnál én most jóval 3 felett vagyok fehérjében, de sok izom is ment így is, pedig megy glutamin és bcaa is. De már nem vagyok fiatal:)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat:) Még annyi hogy sok helyen írják hogy kell pihenőnap. Azt mennyinek gondolják? Heti 1?2? vagy minden második nap?
2012. júl. 17. 19:01
13/15 anonim válasza:
Heti 3 edzés először elég lesz 2 hónapig, majd mehet 4 is. Ha meg minden rendben később max. 5-re emelheted, de legyen 2 nap pihi.
14/15 poiu válasza:
Igen, bár én pl. annyira gyenge voltam az elején, hogy szükségem volt 4 edzésre, mert nem tudtam rendesen kifárasztani az (alig létező) izmaimat. Később ritkítottam. Végül is az a fontos, hogy annak az izomnak, amit rendesen megdolgozol kell kb. 36 óra a regenerációhoz, tehát ugyanazt az izomcsoportot legalább 1, de inkább két nap szünet után dolgozd meg.
15/15 dirtboy válasza:
kb igen de ez csak kis izmokra vonatkozik,nagyoknak már több idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!