Testépítők! Én nem csináltam még ilyet most ezt komolyan csak ennyiszer kell?
Figyelt kérdés
van itt ez a Brad Pitt gyerek és fel van sorolva milyen gyakorlatokat kellett csinálnia minden nap most komolyan csak ennyiszer kell megcsinálni ezt egy nap? nem könnyű ez egy kicsit?... nem építek testet csak néha szoktam kicsit sportolgatni úszni, futni szal' nem értek ezekhez magyarán de nekem ez kevésnek tűnik, hogy valakinek ettől ilyen teste legyen
2012. júl. 14. 20:39
1/9 anonim válasza:
nem tudom én magyar vagyok nem angol, ez meg angolul van
2/9 anonim válasza:
egyrészt nem írták oda miből mennyit csinál másrészt koxal elég lehet.
3/9 A kérdező kommentje:
de oda van írva miből mennyit kell:
"3 sets of each exercise, taking approximately 60 seconds of rest between"
minden gyakorlatból 3-at és 60 másodperc szünet a gyakorlatok közt
2012. júl. 14. 20:55
4/9 anonim válasza:
de 3szor mennyit? az nincs odaírva. a set az az hogy pl 3x10. abból a 3 a set és a 10 a reps. így hívják:)
5/9 A kérdező kommentje:
igazad van csaki bocs h ien soká válaszolok csak kerestem a teljes edzéstervet nos itt van magyarul:
2012. júl. 14. 21:49
6/9 anonim válasza:
alapvetően nem tömeget növel ezzel az edzéssel az ismétlés számok 15 szériánként és igen lehet vele de ez egy ügyes trükk az izmok tónusba kerülnek. A magas ismétlés szám és a kardió valamint a diéta miatt zsírt veszít.
7/9 anonim válasza:
Bocs igen 20-30 ismétlés ,de a többin nem változtat.
8/9 A kérdező kommentje:
ahha értem köszi... és ha vki nagy tömegű izmot akar magára akkor annak kevesebbszer kell ismételnie? vagy ez hogy van most akkor? bocs h hülyeségeket kérdezek de nem nagyon értek hozzá csak érdekel bár én nem akarok testépítő lenni
2012. júl. 14. 22:08
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!