Edzhetek-e szteroid szedése mellett? Szteroid mellet szedhetek-e kreatint?
Tudom furcsa kérdés ez,meg hosszú lesz a magyarázat(bocsi). Vastagbélgyulladásra kaptam a szteroidot.Gondoltam kihasználnám, gyúrnék mellette csak nem tudom ,hogy szabad-e(meg gyúrás előtt vagy utána edzek majd?). Sokat fogytam(20-25kg) az utóbbi időben, izmokat is most sikerült a betegség előtti szintre tornázni.Még nem váltottam ki, így még nem tudom az adagolást...stb.Hogy visszaszedjem a "régi-új" izmokat, kreatint használtam.A doki biztos eltiltana a kreatintól.
PhX-et szedtem, szerintem ez ártalmatlan, a sok nem-szteroid gyulladás csökkentőkhöz képest, amik sz@rt sem értek.Valahogy meg fel kell hogy épüljek, főleg ha műtétre kerülne sor.
vastagbélgyulladásra gyulladáscsökkentő kortikoszteroid készítményeket ad az orvos, nem anabolikus szteroidokat.
nem mindegy, szar mellett sírni, vagy sír mellett szarni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!