A fehérjepor az "szteroid" vagy "koksz"?
Figyelt kérdés
Most tervezem, hogy elkezdem edzeni, de mivel eléggé vékony alkatú vagyok szeretnék venni fehérjeport. Aztán mielőtt megrendeltem volna, olvastam neten (itt gyikon is) ezt azt, és elbizonytalanodtam. A fehérjepor is már a sokak által emlegetett ún. koksznak, illetve szteroidnak számít?2012. júl. 11. 22:19
1/5 anonim válasza:
dehogyis. a fehérjepor táplálékkiegészítő.
2/5 anonim válasza:
a koksz meg a szteroid ugyanaz, de a fehérje nagyon távol áll attól hogy ezekkel az elnevezésekkel illessék.
3/5 anonim válasza:
A fehérjepor sima kaja, táplálék kiegészítő. Nem kox.
Másik:.a kox nem teljesen egyenlő a szteroiddal. A kox egy nagyobb gyűjtőfogalom. A növihormon is kox, dopping, de nem szteroidhormon.
4/5 anonim válasza:
Ilyen IQ-val csoda hogy nem növény vagy..... szteroid=koksz csak egy szleng neve, a fehérje meg egy makronutriens eggyike a 3 alap tápanyagnak : szénhidrát, zsír , fehérje. A fehérjepor egy termékből előállított zsírmentesebb és koncentráltabb forma pl: tejsavból-> tejsavó, calcium caseinat -> casein. Attól mert porba vagy tablettába van semmivel sem "műbb" mint egy felvágott. A koksz meg laborban előállított hormon, ha megnézed a hatóanyagukat máris láthatod pl: Danabol 10mg , hatóanyag: Methandrolsterolone
5/5 anonim válasza:
a fehérje por sima KOX.....minden ami nem igazi ételből van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!