Natural testépítés mennyi a max?
Figyelt kérdés
Natural testépítés mennyi a max felkarvastagság amit ellehet érni? saját vélemény ?2012. júl. 4. 22:59
1/9 anonim válasza:
genetikától függ ha valakinek nagyon jó a genetikája és fullosan tud edzeni kajálni akkor 45-46
3/9 anonim válasza:
bocsi én szálkásan értettem úgy ,elnézést
4/9 anonim válasza:
én tömegesen 45körül mocorogtam, most tartok a diétám felénél, és 43,5a karom most. 18/f
5/9 anonim válasza:
GreenTea
A nagyanyám nem edz mégis 55-ös a karja. O_o
7/9 anonim válasza:
a naturalban elérhető maximális karkörfogatok magasság, és testsúly függvényében meghatározott maximális befoglaló méreteit az ISO 12312 szabvány tartalmazza
8/9 anonim válasza:
.Hellrider.
És azt hiszem van egy képlet is,ami a "mennyit nyomsz fekve?" ,illetve a: "hanyas karod van?" értékeiből tevődik össze valahogy.
9/9 anonim válasza:
Nekem testépítés meg kondi nélkül most 45centi a felkarom. Gondolom sokat számít ,hogy gyerek koromban falun éltünk most pedig fémmegmunkálás területén dolgozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!