Danabol kúra után valami levezető kiegészitményt tudtok mondani? Ami megtartja a felszedett izomtömeget.
tisztában vagyok vele hogy minden nem maradhat meg de hallottam egy kiegészítményt pár ezer ft-os tétel ,ami regenerálja kúra utána szervezetet és segíti hogy ne vesszen el a kúra alatt felszedett izom
(hülyegyerek kiméljeneka válasszal ti inkább recsizetek egy másik oldalon )
"-adolf- kérdése:"
Adolf normális testépítő? Célja a Mr.Olimpia? Persze hogy vannak jobb cuccok annál..De ez szerintem olyan dolog, hogy kinek mi.. Ráadásul ez úgy hangzott, hogy pl. Magyarországon 2012-ben 386833 ember használ(t) D-Anabolt, abból mind a 386833 vizespalackká alakult át..Pedig nem így van.
Bbb123, pedig hidd el, hogy egy primo-propi vagy trenbolon-propi kúrával szárazabb izmokat szerezne és abból még meg is maradna.
Én naturál vagyok, de bármelyik danabolos mellé oda mernék állni a mostani formámban. Nem kell ahhoz kox. Pedig öreg sz@r vagyok már, 41 évesen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!