Danabol kúra után valami levezető kiegészitményt tudtok mondani? Ami megtartja a felszedett izomtömeget.
tisztában vagyok vele hogy minden nem maradhat meg de hallottam egy kiegészítményt pár ezer ft-os tétel ,ami regenerálja kúra utána szervezetet és segíti hogy ne vesszen el a kúra alatt felszedett izom
(hülyegyerek kiméljeneka válasszal ti inkább recsizetek egy másik oldalon )
SZERENCSÉTLEN!!!!!!!!!!
tényleg nem zségen 8 hét alatt 7 kilót magadra tolni
de az a 7 kiló több ezer forintos kiegészítók mellet is csak 2-3 kiló lesz jah hogy zöld dana akkor semmi nem marad belkőle... hiába szeded a stabilizátorokat
ismerősöm má többet költött kúra levezetésre mint magára a zöld danára és nem maradt meg neki semmi
MÉRT AKAR MINDENKI KU.VA DANABOLT SZEDNI ??
A LEGSZEMETEB EGY SZ@R HA ZÖLD HA NEM .....
még a methyltesztoval is előbre lennél szerintem...
amúgy meg ott a blodi ott a stanazolol ezek minőségi izmot is hoznak nem pedig vizet
de ha már ennyire nem foglalkozol semmivel akkor vehettél volna akár miylen mást szemes szteroidot is mert a danánál bármi jobb azt elhiheted...
de nem leszek szemét elmondom a véleményem kúra közbe kéne proviron Montez válaszával eggyetértek esetleg még hcg-t kiprobálhatnád levezetésnek
és igyál sokat mert hogy tisztázzuk ami rajtad van az nem izom csak víz
Igen, hCG még mehetne 3*5000 egység, hetente 5000 egység, de az már plusz 10 ezerrel megint csak megdobná a levezetést, és utána a tamoxifen.
A Boldi mellé pedig tesztó is kell, különben annyi a libidónak. Stana is csak stack-ben érvényesül igazából és akkor már oda is kell tesztó, pl. propi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!