Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A Danabol vagy a Metabol a...

A Danabol vagy a Metabol a jobb? többi lent!

Figyelt kérdés
tudom hogy mind a 2 káros ! de nem ez a kérdésem :) hanem , hogy melyik a jobb melyikből mennyi egy kura? S hogyan kell adagolni /( szedni)

2012. jún. 28. 10:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

basszus, hogy minden tizenévesnek olyan krva sürgős, hogy 2 hét alatt arnold akar lenni és ezért a egészségét is telibeszarja. gondolkodni mér fáj?

21 évesen még mindig krva fiatal vagy és tudod mennyi mindent el lehet érni 3 év alatt jó kajával? Lehet soknak tűnik az a 3 év, de 25 évesen majd rájössz, hogy egyre gyorsabban mennek az évek, és rájössz, hogy csak kitartónak kellett volna lenned, szorgosan edzeni és kajálni és már olyna krva izmos lennél, mint az állat

2012. jún. 28. 12:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Metabol????Ha jól tudom az egy gyógyszer amit az orvos ír ki.Mem inkább methandienone,azt hívják "metának" amivel te szerintem össze kevered:).Igazából a két szer között sok külömbség nincs,de ha már annyira steroid akkor meta.
2012. jún. 29. 02:29
 13/18 anonim ***** válasza:

ez az előző válaszolónak szól

a szteroid is gyógyszer te nagyon okso .....

ez meg a kérdezőnek szól

a danabol egy kalap sz@r...és a metabol se jobb

ha tényleg eltökélt vagy személyi edzővel beszélj hogy segítsen neked és kokszolj orvosi felügyelet alatt

de neked felesleges szerintem inkább hagyad mert tényleg ha csak msot kezdted el azt hiszed hogy milyen kemény vagy mert van egy kis izomlázad meg tudod esetleg hogy mi a jó hogy beduranjanak az izmaid aztán azt hiszed hogy mennyi mindent tudsz mert elolvastál egy két oldalt vagy beszéltél valakivel aki régóta edz ez semmi ...

egyébként meg nem tudom hova zanbálsz 150g fehérjét 120a max ha jól tudom ami még felbontható egy nap

2012. jún. 29. 11:58
 14/18 anonim ***** válasza:
jah énkérek elnézést :) most nézem hoyg a nagy része kaja azt hittem porba szedsz anyni bocsánatot kérek :D
2012. jún. 29. 12:00
 15/18 anonim ***** válasza:

nem tudom mért van ekkora érdeklődés a danabol után nagyon nagy fos a legszarabb....

gondolom szurni meg félsz ....

2012. jún. 29. 12:05
 16/18 anonim ***** válasza:

ha már annyira kokszolni akarsz érdeklőd stanazolol ügyben vagy wini

bár a winstrol elég kukábavaló

de ha jó stanát szerzel be sokat hozhat ami száraz izom meg is marad nem vizet szívsz magadba tőle mint a danátol és nem lesz tőle csöcsöd meg nem leszel pattanásos meg a tünetek si enyhébbek

vagy van még sustanon de 3 éve nem gyártanak úgy tudom szóval felejtsed el ha csak nem tudsz gyógyszertárit szerezni orvostól

amé még jó lehetne esetleg a blodi az is minőségi izmot épít :)

2012. jún. 29. 13:52
 17/18 anonim ***** válasza:
ja, csak azt Boldinak (Boldenon) írják és kell hozzá tesztó is, mert anélkül oda a libidó, éppúgy mint a deca durabolinnál.
2012. jún. 29. 13:54
 18/18 A kérdező kommentje:
A 150 g feherje az ugy hogy 100-110 g kajabol a tobbi 50-40 porbol... nem erzem magam kemenynek eggyaltalan... sosem voltam ilyen elszallokmagamtol stb .... nemerrolvanszo.csak erdekelt kinek mi a velemenye! tudok helyesen taplalkozni van a csaladban olyan ember aki az etrendemet osszerakja stb.. am nem ertek egy let embert.. ha hozzaszolsz akk normalisan es ne olts....
2012. jún. 29. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!