A Danabol vagy a Metabol a jobb? többi lent!
basszus, hogy minden tizenévesnek olyan krva sürgős, hogy 2 hét alatt arnold akar lenni és ezért a egészségét is telibeszarja. gondolkodni mér fáj?
21 évesen még mindig krva fiatal vagy és tudod mennyi mindent el lehet érni 3 év alatt jó kajával? Lehet soknak tűnik az a 3 év, de 25 évesen majd rájössz, hogy egyre gyorsabban mennek az évek, és rájössz, hogy csak kitartónak kellett volna lenned, szorgosan edzeni és kajálni és már olyna krva izmos lennél, mint az állat
ez az előző válaszolónak szól
a szteroid is gyógyszer te nagyon okso .....
ez meg a kérdezőnek szól
a danabol egy kalap sz@r...és a metabol se jobb
ha tényleg eltökélt vagy személyi edzővel beszélj hogy segítsen neked és kokszolj orvosi felügyelet alatt
de neked felesleges szerintem inkább hagyad mert tényleg ha csak msot kezdted el azt hiszed hogy milyen kemény vagy mert van egy kis izomlázad meg tudod esetleg hogy mi a jó hogy beduranjanak az izmaid aztán azt hiszed hogy mennyi mindent tudsz mert elolvastál egy két oldalt vagy beszéltél valakivel aki régóta edz ez semmi ...
egyébként meg nem tudom hova zanbálsz 150g fehérjét 120a max ha jól tudom ami még felbontható egy nap
nem tudom mért van ekkora érdeklődés a danabol után nagyon nagy fos a legszarabb....
gondolom szurni meg félsz ....
ha már annyira kokszolni akarsz érdeklőd stanazolol ügyben vagy wini
bár a winstrol elég kukábavaló
de ha jó stanát szerzel be sokat hozhat ami száraz izom meg is marad nem vizet szívsz magadba tőle mint a danátol és nem lesz tőle csöcsöd meg nem leszel pattanásos meg a tünetek si enyhébbek
vagy van még sustanon de 3 éve nem gyártanak úgy tudom szóval felejtsed el ha csak nem tudsz gyógyszertárit szerezni orvostól
amé még jó lehetne esetleg a blodi az is minőségi izmot épít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!