Melyik szemes gyógyszertől fogsz a leggyorsababn nőni? Danabol? Vagy van erősebb? szúrni nem kéne azthallottam szúrni jobb de fviszont veszélyesebb.
elso valaszolo...szerintem nem kellene gyogyszert szedned...enis alacsony vagyok
(szerintem az a jo ha kicsi vagy)!
Kb 10-18 év míg az előbb felsoroltak bekövetkeznek,ha folyamatosan szeded.
Szúrjad és szedjél hozzá stanozolt is:).Viszont ha nincs sok lóvéd a traszplantációs lista végére raknak majd.
Ja és szálkásításhoz is csak dúrva vízhajtót használj!Úgy az igazi.
Bakker!
Nagyon nagy videó!Végre már.
A kérdésedre a válasz:nem lehet tudni
Eléggé alkatfüggő a dolog.
Ha mindenképp szemeset akarsz dianabol winsrollal(ezt szurisat ha lehet,mert 2 szemes nem jó egyszrre)
8-10hét
1.héten napi 1szem utána fel 3ra az utolsó héten megint 1szem(lehetőleg kaja mellett szedd és akkor a gyomrodat nem fogja annyira bántani)
Mellette mehet napi 2 szem provi és nem fog aromatizálódni
Levezetésnek HCG és closty esetleg 1 hivatalos teszto fokozó(brutal anadrol,t-bomb).Az egész mellé 1 nagyon erős vitamin pack alap esetleg valami májvédő.
Kajára nagyon figyelj(kb 3g fehérje/testsúlykg) és víz amennyi belefér(nem cola hanem víz)
Így különösebb bajod nem lesz tőle az izom is megmarad.
Ha elváltozást tapasztalsz azonnal hagyd abba a kúrát és ha 1-2 hét után nem tapasztalsz változást ne az adagon emelj hanem váltsál másra(pl deca)De mielőtt elkezded szedni vizsgáltasd ki magad(máj,vese,szív)és a kúra után is
Ha bevállt és új kúrát akarsz kezdeni kb 2x annyi időt hagyjál ki amennyi a kúra volt,ennyi idő alatt regenerálódik a májad.
A szuri vs tablettásra meg annyit hogy ha teheted mindenképpen szurisat mert nem terheli a májadat,viszont első kúrára jobb a szemes mert azok gyengébbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!