Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1 hónap alatt kb 8 kg-ot...

1 hónap alatt kb 8 kg-ot kellene fogynom, tudnátok segíteni ebben ötletekkel, tanácsokkal?

Figyelt kérdés
2,5 éve hobbi szinten testépítéssel foglalkozom, koromhoz képest szerintem egész jó eredményekkel zártam, (19 éves vagyok, 100 kg-mal megy a fekvenyomás, többi gyakorlatban is viszonylag jó erővel bírtam eddig) de mostanában ettem-ittam mindenfélét, sört, pizzát, üdítőt, lekváros kenyeret mindent. :D A problémám az, hogy a karom jelenleg nem túl formás, eltűnt a kockás hasam, vállam sem szép formás, mondhatni egy viszonylag nagy, de formátlan karom van, amit nagyon sajnálok. Mindössze fehérjét és néha egy kis kreatint szoktam táplálékkiegészítőként használni, jelenlegi testsúlyom 80 kg körüli, szeretnék 72 kg-ra lemenni és újra formába lendülni. Tudnátok tippeket adni? Köszönöm!

2012. jún. 10. 00:03
 1/4 dirtboy ***** válasza:

szálkásító diéta és aerob mozgás vagy intervallum edzés.heti 3-4x.

aerob 40-50perc.

intervallum 20perc

heti 1kiló mínusz azaz 2hónap alatt 8kiló fogyás.

2012. jún. 10. 00:24
 2/4 anonim ***** válasza:

dirtboy is leírta, de én is azt mondom, hogy a helyes fogyási ütem 0,5-1 kg/hét. Ha 1kilónál többet fogysz, akkor nagy lesz az izomveszteség, mert túl nagy a kalóriadeficit és már az izmokat is kezdi felhasználni energianyerésre a szervezet. Szóval lassabb szálkásítással jóval több izmot fogsz megőrizni és jobb les a végső forma.

Fontos, hogy meglegyen nálad a 240g fehérje. szénhidrátot kezd 200g-on, majd ha nincs meg a heti minimum 0,5kg fogyás akkor 30g-al csökkentsd. És így tovább, hetente méred magad és ahhoz igazítod a ch mennyiségét. Fehérje maradjon magas értéken.

2012. jún. 10. 06:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd megírom az eredményt 1 hónap múlva! :)
2012. jún. 10. 09:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Jelenlegi testsúlyom 73 kg, sikerült lefogynom, viszont nem tudtam elegendő fehérjét bevinni a szervezetembe, így elég sok lett az izomtömeg veszteség, erőben is nagyon legyengültem, de nem fogok pánikba esni, most elkezdem újra a komoly, intenzívebb edzést, amire azért jobban odafigyelek.... hátha egy kicsit formásabb alkattal bírnék. :D
2012. júl. 23. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!