Hogyan tudnék kicsit alkarra izmosodni?
Figyelt kérdés
186 cm vagyok 96kg 18 éves! Az elmúlt 6 évben sikerült felpakolni jó pár kg izmot magamra, mellem illetve tricepszem az átlagosnál nagyobbra nőtt, vállam is megvan viszont az alkarom a többit testrészemhez képest kisebb! Naponta megvan a 3gramm fehérje illetve a 4g szénhidrát testsúlyonként és heti 3-4edzést tolok! Nem hiszem h az edzéssel illetve az étkezéssel lenne problémám! A karedzésnél külön csuklóbehúzást, kalapács bicepszet illetve fordított fogású bicepszet tolok! Kb másfél éve csekély az alkarizmom növekedése, valami ötlet? (Aki tényleg ért hozzá)2012. jún. 5. 22:25
1/6 dirtboy válasza:
iktass be csukló felhúzást is és csinálj olyant is hogy meg fogsz egy viszonylag nagy súlyt és csak tartod amíg bírod.
jobb ötletem nincs.
2/6 anonim válasza:
igen edzd meg az alkar markoló, szorító izmait is
3/6 A kérdező kommentje:
Itt arra a gépre is gondolhatok mikor fel van tekerve egy zsinór és fel kell tekernünk úgy hogy közben folyamatosan tartjuk a súlyt?
2012. jún. 5. 22:55
4/6 dirtboy válasza:
nem pont arra gondoltam de az is jó
5/6 anonim válasza:
csinálj 5 ujjas fekvőtámaszokat, és lógaszkodj sokat
6/6 anonim válasza:
Fogd meg két kézzel a rudat, és végezz fel és lefelé csukló mozdulatokat (úgy mintha utánoznád kétkézzel a motorozás mozdulatát :D). Csinálhatod úgyis, hogy lefelé néz a csuklód, meg úgyis ha felfelé néz. Amúgy nekem a kettlebell-ezéstől erősödött meg nagyon durván az alkarom. Biztos a sok hordástól vagy a swingtől, de pontosan nem tudnám meghatározni, hogy melyik gyakorlattól. Pedig én csaj vagyok, és nem iszok turmixokat, táplálék kiegészítőt sem szedek, tulajdonképpen nem is szeretnék "nőni", de a leglátványosabban az alkarom nőtt meg tőle. (4 hónap alatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!