Valaki próbálta már a Thaiger Pharma Strombeart 10mg stanozolol a hatóanyaga állítóag stanából ez viszia prímet a piacon vagy a genesis stanozolol 10mg-ről mit tudtok melyiket javasoljátok jobban a kettőből?
Sziasztok!
Most rendeltem én is ebből La Pharma-s kék Metandienone 10mg-os tablettából. A csomagolást ítélve úgy néz ki eredeti korrekt minden minden jelzés a helyén. Kibontva a dobozt találtam benne egy pici párátlanító zacskót Kínai felirattal amit furcsáltam elgondolkodtam. Nem tudom ki emlékszik a jó Magyar Nerobolra ami 5mg volt és eredeti csak az már a múlté:) Akkoriban egy haverom szedte és adott egy szemet belőle próbáljam ki edzés előtt vegyem be..hát nagyon cool volt és hozzá teszem egész éjjel merevedésem volt mivel legalább ötszörösére emelte a tesztoszteron szintet..tehát tuti eredeti volt ez normális reakció:D De kérdem én ha La Pharma-s szedek 30mg egy nap és semmit nem érzek hogy a faszba lehet eredeti?:D Kétségkívül nincs hatóanyag benne esetleg 1-2 mg talán:) ha eredeti metát vesz valaki ott bizony áll a bré keményen és ha nem akkor valószínű kamu :D az első szemnél le lehet tesztelni egyszerű mint a pofon:) de ha jó is 10 nap után csökkeni fog a libidód nagyon mivel le állítja egy idő után a saját hormontermelést:) ha jó és van barátnőd szedjél mellé proviront az Irakit azt be lehet szerezni:)így még minőségibb izomra is szert tehetsz..nem leszel vizes és nem alakul át egy része ösztrogénné:) nagyon kevés az eredeti cucc..de most Indiába gyártják Cooper Pharma az tuti cucc azt keressétek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!