Zolika632 kérdése:
10mg-os methadienon kurát hogyan kell szakszerüen csinálni mert nagyon sok "verziót"hallottam és sokféle a válasz? Tervem 150 szem napi 3 végén provi!
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 17:18
11/13 A kérdező kommentje:
Na tegyük fel letettem a szteroidokrol!Alapbol nagyon vékony vok most kreatinoztam meg tömegnövelőztem egy hónapig ami hozott azért kb 5 kg-ot!De a kreatin után gondolom fog is lemenni!Szal tudtok ajánlani vmit amitöl tudok hizni tömegnövelőt vagy fehérjét vagy vmi jó legális cuccot???amugy vizesedéssel nincs gondom mert alapbol nagyon szálkás vok nincs rajtam egy deka zsir sem!Köszi a választ!
2012. ápr. 24. 10:04
12/13 anonim válasza:
Ott indul a dolog, hogy az étrendednek alapból rendben kell lenni. Tehát legyen napi 2-2,5g*testtömeg kg fehérje és 5-6g*testtömeg kg szénhidrát.
Edzés után menjen 35-40g tejsavó protein+ 40-50g dextróz vagy vitargo. Fontos egy jó multivitamin is, ha lehet akkor multi pro. Ha ezek megvannak, akkor lehet kiegészíteni kreatinnal, glutaminnal, bcaa-val a már meglévő tápkiegeket. De mindennek az alapja a jól összeállított tömegnövelő étrend.
13/13 A kérdező kommentje:
akkor nyomon rendesen a kaját fehérjét meg tömegnövelőt nyomom aztán majd lesz vmi!Köszi
2012. ápr. 24. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!