Mennyibe kerül havonta nektek a testépítő étkezés?
Hát ez azért erősen testsúlyfüggő is.
Én napi fél kg csirkét, ~250g-300g rizset, 100g zabpelyhet, ~50-60g fehérjeport (edzésnapon ehhez még ~40g), ~30-40dkg paradicsom+uborka, 100g földimogyorót eszek a 60kg-omhoz (bár még így is van hogy kevesebbet mutat egy hét alatt a mérleg :D).
Most ezt így saccperkábé fogalmam sincs mennyi, de ha ügyes vagy simán meg lehet oldani. Csirkemellet én pl úgy vettem, hogy 30kg-ot egybe, így egész olcsón meg lehet úszni(~1200.-/kg) a bolti árhoz képest.
A kajához még jön MegaDailyOne, C-vitamin(vitaking Aszkorbinsav 400g), Ca-Mg, Cink, Ezek mind dobozonként több mint két hónapig elegek.
napi fél kg csibe,zöldség 4-5euró 250g túró 70cent +többi cucc a kalyához +vitaminok nem feltétlen jövök ki drágábban egy hónapra mint pl aki nem testépít helyette hétvégén esetleg hétköznap is alkoholra, cigire költi a lóvét.
Zabot rizst nem is számítom nem is tudom most pontosan mennyibe kerül.
Nincs abba az osztrák gyárba üresedés? :) Elég szar a helyzet itt dél-szlovákiában ...
január óta sehol, ez az 1400euró jól hangzik annyiból már meglehet élni. Ismerösöm 6napot húz 8óraázik 300kib*szott euróért...
Énis tervezek küldöldre menni csak félek, hogy átvernek kint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!