Stanazololt akarok szedni 15 évesen. Szerintetek nagyon meggátolna a fejlődésemben? Mert nem akarom, hogy megálljak magasságban. Csak 100 szemet szednék be.
Lehet, hogy 142 az iq-d, de akkor fingod sincs hogy az mit mér...
1 stanazol kúra után még ugyanúgy fogsz nőni, csak a p/csöd szárad le a csöcsöd megnő a májad tönkremegy a vesét kiveszik és egy gépre leszel kötve életed végéig. :)
Szóval szerintem legalább 200 szemet szedj ne kúraszerűen mert az hülyeség, úgy alig hat, és egyél hozzá napi 2 kiló kenyeret ( kizárólag fehér legyen ) Ha bárki olyat mondana, hogy kúra után kell mást szedni ( pl tesztoszteron szintre ) az hazudik, csak a pénzed akarja lenyúlni. Remélem megfelelően válaszoltam a kérdésedre Sok sikert!
Ui.: Stana + Danabol együtt elég ütős, de ha sok pénzed van vennék mellé winyót is =)
"Elég jó megfogalmaztam :DDDDD
Focizok, és szedni akarok vmit, hogy jobban teljesítsek."
szerintem meg mi is elég jól megfogalmaztuk, hogy 15évesen szteroidozni ordenáré baromság. Sőt, direkt igyekeztünk minél egyszerűbben és lényegretörőbben fogalmazni, hogy még az óriási IQdat se terhelje meg túlságosan a mondanivaló leszűrése.
mark86
Anyádat szopasd le kis csicskag.ci! Ki a f@szt érdekel hova jársz butulni te majomarcú??? Minden főétkezéshez vegyél be 4 szemet éjszaka meg szinten tartásnak kettőt.
Remélem elpusztulsz! :D ;)
Boldog Karit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!