Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Stanazololt akarok szedni 15...

Stanazololt akarok szedni 15 évesen. Szerintetek nagyon meggátolna a fejlődésemben? Mert nem akarom, hogy megálljak magasságban. Csak 100 szemet szednék be.

Figyelt kérdés

2011. dec. 24. 21:06
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
62%
remélem kamu a kérdés. amúgy nyugodtan szedd, napi 5-6 szemet is, persze húst ne egyél, ez az instant izom.
2011. dec. 24. 21:10
 2/37 dirtboy ***** válasza:
87%
15 évesen szteroid gratulálok,ügyes vagy,biztosan sokra viszed majd az életben
2011. dec. 24. 21:10
 3/37 anonim ***** válasza:
91%
Inkább szedj gyapotot ekkora iq-val másra úgyse vagy jó.
2011. dec. 24. 21:17
 4/37 anonim ***** válasza:
89%

és azt hiszed lenne értelme? ettől NEM LESZEL IZMOSABB.

http://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY

2011. dec. 24. 21:45
 5/37 anonim ***** válasza:
61%
lehet, hogy izmosabb nem, de hülyébb se már. Akkor meg ártani nem árthat...
2011. dec. 24. 21:46
 6/37 anonim ***** válasza:
59%
Remélem, hogy nem komolyan gondolod, legalábbis mondd hogy nem. 15 éves vagy barátom! 15 évesen minek a szteroid? Abban a korban vagy, amikor a tested még könnyen gyorsan és jól tud fejlődni. Van 10000%-osan kidolgozott étrended? A fehérje, szénhidrát grammra pontosan ki van számolva, és be is tartod? Van rendes edzésterved? Ha ezek esetleg megvannak, akkor sem kell szteroid. Sokkal többre mész, ha rendesen eszel, és edzel. Ebben a korban van a legtöbb egészségkárosító hatása. Láttam már kórházban olyan embert, aki a szteroid miatt feküdt ott...hát nem volt kellemes látvány, ne akard.
2011. dec. 24. 22:03
 7/37 anonim ***** válasza:

én már láttam nem is egyet

volt aki előtte az utcán ment a csajok csorgatták a nyálukat mert feszes polóban a tricepsz mondhatni majdnem keresztszálkás volt nah volt is benne anyag vízhajtó inzulin ment ott minden..a vége belgyógyászat lett most ott tart a gyerek h rájött vannak tápszerek amik szintén fejtenek ki jó hatást de nem károsak!

2011. dec. 24. 22:10
 8/37 A kérdező kommentje:

szopjatok le :DDDDD ja, IQ harcos vagyok, igen Békéscsabára járok a építészeti gimnáziumba. De hát ha IQ, csak focizok. Ezért akartam vmit beiktatni, de hát amilyen hülyék vagytok, inkább lehordtok mindennek. Inkább segítenétek.

Analfabéták.

2011. dec. 24. 23:37
 9/37 A kérdező kommentje:

Elég jó megfogalmaztam :DDDDD

Focizok, és szedni akarok vmit, hogy jobban teljesítsek.

2011. dec. 24. 23:51
 10/37 anonim ***** válasza:
16%
egyből abba hagyta az öszes gyökér :D
2011. dec. 25. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!