Szálkásításba mi értelme van edzeni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kezdő mi ellő tt ezt írnátok nekem így ki van zárva hogy deficitb e is tudnék építeni izmot lehetetlen már deficitben izmot építeni nekem úgyhogy arra juttottam már le mennt 5 kg és nem izomból ugye hogy zsírból megy le akkor és az edzésnek csak annyi értelme lenne hogy ne csökkenjen az erő de az majd úgy is vissza épül bulkba.márc. 27. 11:11
1/6 anonim 

válasza:

Ha kalóriadeficitben nem edzel, akkor nincs stimulus, ami megtartsa a bulking alatt felépített izomtömeget, így szálkásítás helyett sima fogyás lesz, ami jelentős izomvesztességgel jár.
2/6 A kérdező kommentje:
Irtam hogy főleg zsir megy le és jól formalodnak a trinyo meg eggyebb izmok !
márc. 27. 14:25
3/6 anonim 

válasza:

Meg még mást is írtál, csak azt törölték mert enyhén szólva se "szépen", kultúráltan írtad, hanem hozzátettél még néhány olyan szót, ami miatt törölték... Segítsen neked így az, aki káromkodást akar olvasni válaszként.
4/6 anonim 

válasza:

mert sokkal többet veszítesz az izomtömegedből, és tök mind1 hogy mit írtál.
és a megmaradt izomtömeged se fog jól mutatni, ugyanis nem lesznek teltek az izmaid.
csoffadt leszel
5/6 anonim 

válasza:

"csoffadt leszel"
Indokolatlan a jövő idő.
6/6 anonim 

válasza:

Hat talan hogy maradjon rajtad izom is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!