Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nőként ilyen testalkatot...

Nőként ilyen testalkatot hogyan lehetne formába hozni?

Figyelt kérdés

Nagyon hihetetlennek tűnik, de 170 cm vagyok és 90 kg! A hasam lapos, nem nagyobb a melleimnél. Már régebben is észrevettem, hogy a velem egy súlyú nők nagyon kövérnek látszanak, többnyire el sem hiszik, hpgy én is annyi vagyok. Rendesen van bicepszem, a combomon ha megfeszítem abszolút látható ahogyan nagy combizom elhatárolódik. A vádlim is nagyon izmos. Nyilván látszik az izom felett egy zsírréteg, de nem annyira, hogy az izmok ne látszódjanak

A vállaim alkatilag elég szélesek, régebben szégyeltem is. Gyerekkoromban sokszor végeztem nehéz fizikai munkát, lehet köze van hozzá.

Szóval mit tegyek, hogy izmot se veszítsek, de ne is legyen nagyob b? Diétázok, már a -6. Kg-nál járok január óta.

Mit kellene sportolnom hozzá? A cardió nem jó, mert van egy veleszülelett billentyű problémám (mitrális) ami panaszt is okoz.

ma 11:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Kalória számlálás és ha nem kardiózhatsz irány a konditerem.
ma 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!