Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Alacsony kalória- magas...

Habianonim kérdése:

Alacsony kalória- magas protein tartalmú ételek?

Figyelt kérdés
Legfőképpen alapanyagokra vagyok kíváncsi. Előny ha könnyű beszerezni. Ti miket szoktatok enni?

jan. 12. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Én csirkemellből szoktam pörköltet készíteni. Nagyon finom, könnyű megenni és tele van fehérjével. Hozzá egy kifli és kész a tökéletes étkezés
jan. 12. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Sovány marha, 7 % sertes daralt hus de asertescomb is akorul van. Sertesszuz, karaj, csirkecomb, csirkemell

Sovány túró kefir joghurt cottagecheese

Tojás

jan. 13. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Csirkemell, tonhal, görög joghurt, fehérje por, tojás. Én ezeket eszem, simán beilleszthető a deficitbe is.
jan. 14. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

Ahogy az első irja,nem kell leragadni az ehetetlen, száraz naturcsirke-rizs kombónál. Akár pörköltet, fasirtot jénai talban, vagy őzgerincben, csirkemellsonkat is tudsz csinalni, ami joval olcsobban jön ki mint a boltban kaphato verzo, aminek 5 ezer forint kiloja, és minosegben is gyengébb lesz.

De irok neked egy konkrét receptet is, ami most a kedvencem,brutálisan finom.

1. 500 grammos 7 szazalekos sertés darálthus.

2. 1 nagyobb vörös hagyma.

3. 2 közepes gerezd fokhagyma.

4. 2 közepes paradicsom.

5. 1 kisdobozos tejföl 12 szazalekos.

6. So, bors, pirospaprika. Ezek izles szerint

1.Hagymát és a fokhagymát üvegesre pirítod, a fokhagyma ne egjen meg, mert keserű lesz.

2. Mehet bele a hús, összekavarod, sozod, borsozod, közben kostolod.

3.Ha a hús kifehéredett, leveszed a tűzről es belerakod a pirospaprikát,jól elkavarod, mindenhol piros legyen a hús.

4. Felöntöd annyi vizzel, hogy ellepje visszarakod a tűre es főzöd addig míg meg nem puhul a hagyma.

5. Ha meg puhult a hagyma, mehet bele a tejföl, megszórod liszttel, hogy sűrűbb legyen,elkavarod, pár percet még főzöd igy, és kesz.

Sütsz ki mellé pár darab palacsintát, amibe beletöltöd a szaftos húst.

Legjobb arány:

2 tojas, 2 deci tej, 2 deci viz, 200 gramm liszt, csipet só.

jan. 17. 01:59
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Fehérjeturmix (tejsavóból).
jan. 18. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
72%
tojás, brokkoli, csirke, marha, hal, túró , shake
jan. 18. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!