Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A testépítés és az alkoholfogy...

A testépítés és az alkoholfogyasztás mennyire fér meg egymás mellett? Mennyit piálhat az aki közben azt akarja hogy kidolgozott teste is legyen?

Figyelt kérdés

A sört meg ilyen hizlaló, kalóriadús sz*rokat természetesen el lehet felejteni. De a berúgásokat, mondjuk tömény italoktól (mint pálinka, vodka, rum, gin), milyen gyakran lehet megengedni magadnak, hogyha közben testépítésben utazol?

Heti 1 berúgás (kb. 5 dl tömény) belefér? Vagy túl sok?

tegnap 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:

"Heti 1 berúgás (kb. 5 dl tömény) belefér?"

Kevésszer rúgtam be életemben, de ezen alkalmak során rengeteg üres kalóriát piáltam be. Az alkoholnak hála ráadásul megnőtt az étvágyam, a döntésképességem pedig lecsökkent, ezáltal be is zabáltam a buliban. Az alvásom és a másnapi erőszintem értékelhetetlen volt, úgyhogy hatékony edzés kilőve. Napokig éreztem a regenerációmon, gyomromon, edzésteljesítményemen az utórengéseket.

Hol fér ez bele minden héten? Se a testépítésbe, se az egészségbe nem fér bele. Van olyan haverom, akit ennyire nem vág oda az ivás, és másnaposan is guggolt 200 kilóval, de minden héten Ő se lenne képes effektív edzésmunkát végezni egy vodkás este után.

"Mennyit piálhat az aki közben azt akarja hogy kidolgozott teste is legyen?"

Szórakozóhelyen egész gyakran látni kidolgozott testű félalkoholistát. Naturálon keményen hátráltat a szesz, de szteroiddal rövidtávon kompenzálható, csak hosszútávon benyújtja a számlát a szervezet.

tegnap 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:

5 dl rum lazán 1200 kcal papesz

hetente ennyit ellőni csak piára

azert az komoly szándék 😂

ma 00:35
 3/4 anonim ***** válasza:

"5 dl rum lazán 1200 kcal"

Igen! 5 deci gin pedig általánosságban még több (1300-1400 kalória).

ma 00:42
 4/4 anonim ***** válasza:

"Heti 1 berúgás (kb. 5 dl tömény) belefér?"🤣🤣

Akinek ez kérdés, annak belefér. Sőt, edzés közben a narancsos BCAA-ba tölts egy fél deci vodkát, abból baj nem lehet! Max. jobb lesz az íze.😅

ma 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!