Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 115kg-ot kinyomni fekve nagy...

115kg-ot kinyomni fekve nagy dolog?

Figyelt kérdés
Nekem nyilván az, törékeny 50 kilós nőként, de egy rendszeresen kondizó, tornázó és egyéb sportot végző férfinak is az?
dec. 6. 00:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te 50 kilós nőként kinyomsz ennyit? Igen, az tényleg nagy dolog, grat.
dec. 10. 14:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem most ja, úgy fáj a vállam. Amúgy maga a súly nem nehéz.
dec. 11. 05:18
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
Igen, nagy dolog. Egy átlag 85 kilós férfinak ez a testsúlya 135%-a, bárki büszke lehet erre az eredményre. Persze, netes fórumokon ez a belépő szint, tudjuk jól, de én pl sok éve sportoló, jó erőben lévő, atletikus férfi vagyok, de soha nem nyomtam ennyit, mert hosszú karokkal főleg nehéz.
dec. 13. 13:54
 14/15 anonim ***** válasza:
45%
Mikor jó volt a vállam 83 kilósan 155 volt a maxom.140be 6-7 ment.
dec. 13. 16:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Én 84 kg vagyok, 100-ba bele tudok nyomni 3-at (szabályosan). Én átlag gyúrós vagyok, nem mérem ki grammra a csirke-rizs ebédet. Edzés után fehérjedús a vacsorám, erre figyelek, de a táplálkozásban mindenevő vagyok. Szoktam nassolni, de nem sokat.
dec. 18. 21:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!