Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megéri váltani teljes testes...

Megéri váltani teljes testes edzésre?

Figyelt kérdés

Egy picit az edzésmúltamról:

Lassan 2 éve kezdtem a testépítést, az első 1 évben saját testsúlyos edzést csináltam, a mostani 1 évben pedig edzőterembe járok, alapbol heti 3 edzes push/pull/leg felbontasban.

Csakhogy ez nem eppen optimalis felbontas, mert egy heten csak egyszer dolgozik az izom.

Meg neha van olyan is, hogy egy heten kimarad egy nap, es olyankor azt vagy itthon bepotolom, vagy teljesen elmarad ha eppen nincs ra idom/energiam.

Es az lenne a kerdes, hogy jobb-e lenne a fejlodes, ha heti 3, de 2 fix teljes testes edzest vegeznek?

dec. 5. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha számodra így optimálisabb lenne a fejlődéshez szükséges munkasorozatok elvégzése hetente, akkor megéri.
dec. 5. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, ebben az esetben megéri.
dec. 6. 07:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a legjobban az alsó-felsőtest felosztás tetszik, de ez 4 edzés lenne egy héten. Le lehet egyszerűsíteni, végül is, 2 teljes testesre is, de ez is sokkal jobb lenne annál, mint amit most csinálsz, hiszen dupla munka ahhoz képest.
dec. 9. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző: hárommal is meg lehet oldani, egyik hét felső-alsó-felső, köv. hét alsó-felső-alsó. Így 4-5 naponta edzenél meg egy adott izmot (ha tartasz mondjuk egy hétfő szerda pénteket)
dec. 9. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!