Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki volt eddig a legizmosabb...

Ki volt eddig a legizmosabb ember akivel személyesen is találkoztál?

Figyelt kérdés
Nehéz kérdés.

tegnap 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyapám.
tegnap 17:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Kathi Béla.
tegnap 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

2018-ban élőben láttam Brandon Curryt. Akkoriban nem volt nála izmosabb testépítő a világon, úgyhogy számomra nem nehéz a kérdés.

Ha "hétköznapi" emberre gondolsz, akkor kezdő koromban volt egy csávó a konditeremben, aki olyan elképesztő izomtömeggel és struktúrával rendelkezett, hogy ha nevez a Super Bodyra, tuti bent van a top5-ben. Mindenki basztatta, hogy nincs még egy ekkora hülye az országban, aki ilyen fizikummal bír, ennyi munkát és pénzt beleöl a testépítésbe, mégse versenyzik. Csávó szart a versenyzésre, helyette évente egyszer bekészült egy fotózásra, aztán ennyivel le is tudta a szereplést. Ha csak egyszer elindult volna egy bajnokságon, akkor ma vele podcastolna DietGainz. Aztán kiköltözött Szlovákiába, azóta pedig nem tudom, mi van vele, de követem az európai versenyeket, és még egyszer se láttam a nevét.

tegnap 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!