Ha alapból nem jó a vádli genetikám van rá esély hogy valamikor arányos legyen a combjaimmal? Hogyan edzek rá?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve edzek, szoktam heti 1x vádlizni de szerintem valamit nem jól csinálok mert szinte semmit sem nőtt/ Ndec. 2. 15:26
11/12 anonim válasza:
10:
Nem vagyok erőemelő. Hobbi futó vagyok és túrázó-mászó, utóbbinak mindenféle változataival. Kerékpáros nem vagyok, csak tekerek is közlekedésként és keresztedzésként.
Becsülendő és jó dolog heti 4-5-ször 40 km-t tekerni, de a kérdés szempontjából nem releváns.
12/12 anonim válasza:
3-as, 25 éve vagyok kerékpár versenyző meg triatlon versenyző és nagyon vékony a vádlim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!