Volt ismerősöd, aki nagyon gyorsan fejlődött?
Figyelt kérdés
Már 3 éve végzek súlyzós edzést, elég szép fizikumot sikerült építeni magamhoz képest. Mégis, van egy haverom aki kb 3-4 hónapja kezdte el, és feltűnően nagy izomtömeget (kb mint amit én 1 év alatt szedtem fel) pakolt magára. Elvileg kreatinon kívül nem szed semmit, ennyit számít a genetika?okt. 27. 14:28
1/10 anonim válasza:
igen ennyit
vagy esetleg nem edzett régen?
mert olyankor gyorsabb a fejlődés
2/10 A kérdező kommentje:
Nem és persze most valszeg be fog lassulni neki, de durva hogy ránézésre így megváltozott.
okt. 27. 14:47
3/10 anonim válasza:
Én is hirtelen fejlődtem. Világ életemben sportoltam, egy éve járok crossfitre, amióta oda járok iszonyat erős lettem és izmos. A hátam úgy kiszélesedett, hogy a ruhatáram le kellett cserélni. Nem szedek semmit csak kálcium és magnézium vitamint, étkezésem inkább hús alapú.
4/10 A kérdező kommentje:
És ez neked mennyi idő alatt ment végbe? A körülötted lévők észrevették?
okt. 27. 15:13
5/10 anonim válasza:
Írtam, hogy egy év, heti háromszor másfél óra kemény edzés. Igen, mindenki észrevette, szemmel látható a változás.
6/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem az első kommentek mikor jöttek.
okt. 27. 15:19
7/10 anonim válasza:
Nem volt ilyen ismerősöm. Inkább csalódtak, hogy nem fejlődnek úgy, ahogy elképzelték, aztán kihullottak.
8/10 anonim válasza:
Milyen kommentek? Nem mindenki azert eddz hogy a 30cm karral feszengjen kepeken
9/10 anonim válasza:
Mihez képest gyorsan?
Profi testepítőkhöz kèpest, akik már tinédzser korukban is olyan formában voltak ami sokak számára elérhetetlen? Vagy csak az "átlag" konditermi felhasználók szintjén "gyorsan"?
10/10 A kérdező kommentje:
Átlagra gondoltam.
nov. 1. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!