Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egyik ismerősömnek most...

Egyik ismerősömnek most vasárnap telik le a 10 napos karantén mert koronás volt. Fertőző még ilyenkor? Meddig nem érdemes találkozni ilyen esetben?

Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ameddig két negatív tesztje nem lesz.
2021. máj. 1. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha 3 napja tünetmentes, akkor már nem fertőző. Ha biztosra szeretnél menni, akkor várj 1 hetet.
2021. máj. 1. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
1# a teszt a vírusfertőzés után hónapokkal is pozitív lehet, ezért nem feltétele a karantén feloldásának.
2021. máj. 1. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Még van ilyen ?
2021. máj. 1. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 fasza teszt. :D
2021. máj. 1. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Az :D Velem is közölték az orvosok, hogy 1 hónap elteltével már biztos nem vagyok fertőző, mehetek ahova akarok. Viszont volt ahol szolgáltatás igénybeteléhez negatív tesztet kértek, nekem meg még mindig pozitív volt...
2021. máj. 1. 17:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Huha
2021. máj. 1. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező, ahogy írtam, várj 1 hetet, ha biztosra szeretnél menni. Csak akkor találkozz vele, ha tünetmentes.

(Kiszámíthatatlan egyébként a dolog. A családomban nekem lett egyedül pozitív a tesztem, de a szüleim és a testvérem nem kapták el tőlem.)

2021. máj. 1. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!