Melyik a legegyszerűbb zabpehely recept?
Figyelt kérdés
Gyors egyszerű recept érdekel.
A zabpehely+tejsavó+víz recept hogyan néz ki pontosan?
okt. 8. 09:58
1/7 anonim válasza:
Én a shakerben összerázom a fehérjeport vízzel, azt meg ráöntöm a zabra, és vagy megmikrózom, vagy állni hagyom a hűtőben X órát. Én mind zabkásához, mind rizskásához, mind bármilyen kásához szoktam enni gyümölcsöket is.
2/7 anonim válasza:
Mikróba beteszed a zabot kétszeres vízzel. Ha beszívta, mehet a tejsavó
De remélem nem csak ez a reggelid és teszel mellé vitaminokat, rostokat
3/7 anonim válasza:
A zab tele van vitaminokkal, nyomelemekkel és főleg rostokkal.
4/7 anonim válasza:
Zab+fehérjepor+őrült lenmag, rá forr víz, megkavar, már eheted is. Lehet dúsítani magvakkal, lekvárral, gyümölccsel, mogyoróvajjal, étcsoki darabokkal, mazsolával. Nyáron, nagy melegben forró víz helyett joghurttal/skyrrel keverem össze. Variálható az íze más-más fehérjeporral is.
6/7 anonim válasza:
Összekeverem, hagyom 10 percig, aztán megeszem. Ha nem akarok várni, szárazon megturmixolom a zabot és több folyadékkal rázom össze a hozzávalókat és megiszom.
7/7 anonim válasza:
kérdezném hogy úgy is megemésztődik bennünk a zab normálisan, ha a sima nagy vagy aprószemű zabpehelyre gőzölgőre mikrózott (de nyilván forrástól még messze lévő) vizet öntök, és 1-2 perc után úgy-ahogy elrágva lenyelem a végeredményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!