Szeretnék elkezdeni tömeget növelni. De még is hogyan ha nem tudok rendesen kajálni?
175cm magas és 62kiló vagyok 25éves férfiként.
Nagyon zavar engem, hogy ennyire sovány vékony és erőtlen vagyok férfi létemre.
A legnagyobb problémám az étkezésekkel van és az edzési ruttinal is.
Így hát itt van pár kérdés amire szeretnék választ kapni.
Mivel tömeget szeretnék növelni és ehhez erőnlét is kell rendesen.
Hányszor kell enni egy nap és miket ? Laktóz érzékeny vagyok.
Ha tömeget növelek hány szett hány ismétléssel?
Mondjuk nagyobb súly 3x8 ? Vagy 4x12 közepes vagy kisebb súlyból?
Azt tudom heti 7napból 5napot szeretnék le jàrni az edzőterembe.
Válaszokat előre is köszönöm.
175 cm 62 kg az nem sovány, boldog lennék, ha ilyen alkatú lennék, erre a legkönnyebb izmos testet építeni.
Ha túlsúlyod lenne, azt sokkal nehezebb lenne leadni.
#3 Mi szerint nem az, a bmi? 😄
Ezt testépítés kategória, nem ennek a silány értéknek akarunk megfelelni.
A kérdező férfias szeretne lenni és erős. 62 kilósan, sajnos ettől messze van 175 centi mellé. De akar változtatni, és fog is, ha eléggé akarja, és van benne kitartás. 🫶
még egyszer sem voltál konditeremben, de már panaszkodsz előre, hogy "nem tudsz eleget enni", és annyira azért nem is érdekel a téma, hogy esetleg utánanézz az interneten, úgyhogy látatlanban, általánosságban érdeklődsz itt
nem lesz ebből terembérlet.
Sajnos igen. Én mindig próbálok mindenkit motiválni, nem szeretem a negativ embereket, de ebbe a sportba, tényleg csak a legelszántabbak fognak belevágni és, ami a legfontosabb, BENNEMARADNI. Emlekszem, gyerekként alíg vártam, hogy elég nagy legyek, végre lemessek apámmal edzeni. 😄 És azota is várok minden egyes napot, mikor edzetek és egyre jobban élvezem. Akiben ez nincs meg, ha el is kezdi, élőbb-utóbb abbahagyja, Főleg naturalban, mikor az eredmenyek nagyon nehezen, egy idő után meg, kb semennyire nem jönnek.
Akikben ez nincs meg, inkább ajánlanék nekik egy "csak" egészséges életmódot, hogy elsportolgatnak, és tartanak egy nagyjából egeszseges étrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!