Mi történik,ha túlsúlyra kezdek izmot építeni?
Mi történne? Zsíros leszel, meg izmos. Kb, mint egy strongman, vagy erőemelő.
Egyébként érdekes téma ez. Sokan hajszolják a szálkásságot naturálban, de nem biztos, hogy mindenkinek ez a helyes út, ha a szívére hallgat.
Naturálban, ha vagy viszonylag szálkásan 80 kiló, nagyon jó vagy. Félmeztelen ez jól fog kinezni, de ruhaban, max ugy fogsz kinézni, mint aki sportolgat. Az életedben viszont 99 szazalekban, ruhaban fogsz mutatkozni emberek között, ha meg nem szeretsz strandra járni, akkor kb mindig ruhában leszel, és egy tömegesebb forma naturalban, sokkal látványosabb lesz, ha ruha van rajtad. Ezért vagyok en 20 szazelek tetzsir körül mindig. 😄 Persze, van, aki akkor érzi jól magát a bőrében, ha szálkás.
Attól függ mekkora túlsúlyról van szó.
Kezdetben fogyni és izmosodni fogsz.
Itt inkább az a lényeg, hogy az amúgy is túlterhelt izületeket ne tedd tönkre
Formásabb leszel de still dagi.
Mellette kéne diéta és akkor amint lemegy a tulsuly, szuper alakod maradna. Én utóbbit csináltam
3-as, nem írtam hogy tönkretett izület, hanem túlterhelt. A kettő nem ugyanaz. A 4-es elmondta helyettem is.
2-es voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!