Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Utaznátok ennyit egy terem miatt?

Utaznátok ennyit egy terem miatt?

Figyelt kérdés

Kezdek kiégni, heti 6 edzés, oda vissza 100km-re van a terem.

2 opcióm van:

A, közelebbi terem csak 10km, de kevésbé felszerelt. Mindent letudok ott edzeni normálisan, kivéve a lábat, mert sérülés miatt csak hack guggolón tudok guggolni fájdalommentesen.

B, távolabbi terem, 50km, de felszerelt, a lábat is letudom edzeni, mert van hack guggoló gép.

Az "A" teremben van smith keret, tárogató gép, csiga, hátazni is tudok, vannak kézisúlyzók. Minden lehetséges, csak guggolni nem tudok.

Magyarul: 2 szett guggolás miatt utazok +80km-t oda vissza.

Fél háromkor elmegyek, fél nyolcra érek vissza, ez heti 6x. Mellé a lépésszámom is borzasztó magas (40 ezer), ez megy már több hónapja, csodálkozom, hogy eddig is bírtam.. Nincs életem az edzésen kívül. Amit nem bánok, mert szeretem csinálni, de kezd átmenni a fanatizmus egy durvább fokára.

Szerintetek mi lehet a megoldás? Arra gondoltam, hogy váltok a közelebbi teremre + csökkentem az edzések számát is 4-re.

aug. 12. 13:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kérdező sérülés miatt csak smith kereten és hack guggolón tud lábazni, akkor az otthoni edzés nem jön szóba. Smith keretet mondjuk már 200 ezer forint környékén lehet kapni (ha van rohadt nagy és fix helyed neki, mert mozgatni lehetetlen), de egy használható hack guggoló fél misinél kezdődik.
aug. 13. 19:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos hogy nem utaznék ennyit
aug. 14. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!