Utaznátok ennyit egy terem miatt?
Kezdek kiégni, heti 6 edzés, oda vissza 100km-re van a terem.
2 opcióm van:
A, közelebbi terem csak 10km, de kevésbé felszerelt. Mindent letudok ott edzeni normálisan, kivéve a lábat, mert sérülés miatt csak hack guggolón tudok guggolni fájdalommentesen.
B, távolabbi terem, 50km, de felszerelt, a lábat is letudom edzeni, mert van hack guggoló gép.
Az "A" teremben van smith keret, tárogató gép, csiga, hátazni is tudok, vannak kézisúlyzók. Minden lehetséges, csak guggolni nem tudok.
Magyarul: 2 szett guggolás miatt utazok +80km-t oda vissza.
Fél háromkor elmegyek, fél nyolcra érek vissza, ez heti 6x. Mellé a lépésszámom is borzasztó magas (40 ezer), ez megy már több hónapja, csodálkozom, hogy eddig is bírtam.. Nincs életem az edzésen kívül. Amit nem bánok, mert szeretem csinálni, de kezd átmenni a fanatizmus egy durvább fokára.
Szerintetek mi lehet a megoldás? Arra gondoltam, hogy váltok a közelebbi teremre + csökkentem az edzések számát is 4-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!