Elkezdtem tomegelni 190cm 88kg indultam másfél honap alatt 93kg lettem lehet hogy túl nagy kalori tobbletbe vagyok. 3700-3800kcal?
Figyelt kérdés
aug. 6. 21:26
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hanem biztos. Ha havi egy kilónál több jön fel, az mindenképp zsír lesz, és ez is csak az elején.
Szóval az 5 kilóból 4 biztos hogy zír. Így lejjebb vinném a kalóriát.
2/6 anonim válasza:
Az első egy-másfél hónapban a megnövekedett ételmennyiség miatt megköt a test rengeteg vizet, elektrolitot, glikogént, több a széklet és a salak (stb.) is, ezek pedig megjelennek a mérlegen, szóval ilyen kevés idő alapján még nem egyértelműen kijelenthető, hogy túl nagy a kalóriatöbblet. Ha a következő másfél hónap alatt is feljön 5 kiló, akkor kijelenthető, de egyelőre nem. 3700-3800 kcal soknak tűnik, szerintem 3500 kcal alatti bevitel is elegendő lenne tömegeléshez, de majd kiderül.
3/6 anonim válasza:
Ha minden nap edzel akkor is max 3400zal tudsz kevés zsírral tömegelni. Ez így biztosan sok.
Napi súlytartási kcal +150kcal legyen
4/6 anonim válasza:
Ez kb napi 1000 kalóriás többlet..
Vidd le nyugodtan 2800-3000 kalóriára.
5/6 anonim válasza:
Szia:) Hogyan sikerült híznod? Én 178cm és 74kg vagyok, jó lenne felmenni 83kg-ra, azt sem érdekelne, hogyha zsír jönne fel:D
6/6 A kérdező kommentje:
5 nyilván több zsír jönne fel. Én kaloria kalkulátoral ki számoltam mennyi kaloria kell és annyit ettem tisztán vegyél mogyorovajat
aug. 10. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!